Salus és Supy cipőket csak interneten lehet rendelni? (tudásbázis)
8. Ritmus
2011. márc. 1. 15:51
Van egy webbolt, ami debreceni székhelyű, így aki be tud utazni Debrecenbe, fel is próbálhatja a cipőt, mielőtt megveszi.
7. 3f2a24452a
2011. febr. 22. 11:48
Sziasztok! :)
Épp ma rendeltem egy supy cipőt a supykids.hu-ról, remélem gyorsan kiküldik. A mérettábla alapján rendeltek.
Kicsit izgulok
6. Lexike
2011. febr. 8. 13:02
Nálunk gyógynövényboltban is lehet kapni, a gyógyászati segédeszközöket árusító bolt mellett. De vettem már kimondottan gyerek cípő boltban is.
5. Dancsi26
2011. febr. 8. 12:26
Én már rég óta az aprólábak.(magyar - a reklám elkerülése véget:) webáruházban veszem mérettáblázat alapján és nagyon megbízhatóak.
Ha nem jó mégsem a méret amit kértél ingyen kicserélik.
4. Naposcsibe (válaszként erre: 1. - Ritmus)
2011. febr. 8. 11:33
Gyse boltok forgalmazzák,nézd meg itt:
www.lbt.hu
3. zéti
2011. febr. 8. 11:19
Próbáld meg gyógyászati segédeszközöket árusító boltban. Én ott szoktam venni, igaz nem Debrecenben.
2. Ritmus
2011. febr. 8. 11:17
Szivesebben rápróbálnám a gyerekre, mielőtt megveszem. Tud valaki üzletet Debrecenben?
1. Ritmus
2011. febr. 8. 11:17
Salus és Supy cipőket csak interneten lehet rendelni?
További ajánlott fórumok:
- Mikortól lehet a Madonna koncertre jegyet venni? Interneten hol lehet rendelni majd?
- Ha egy internetes oldalról lehet parfümöket rendelni feltűnően jó áron, biztos lehetek benne, hogy eredeti parfümöket árulnak?
- Hol lehet interneten rendelni üvegfestéket?
- Hol tudnék rendelni interneten csatos póthajat, európai hajból?
- Ha interneten szeretnék rendelni egy 2 db-os párnaszettet, a mennyiséghez ugye 1-et kell beírni?
- Hol tudok TV-t rendelni az interneten?