Rendeltél bögrét és már meg is kaptad? (beszélgetés)
2012. december 10-én (hétfő) 17-tól 20-ig a Budapest 18. kerületi Zila kávéházban várok mindenkit nagy-nagy szeretettel!!!
Cím: 18. kerület, Üllői út 452.
na igen, de mi van azzal, aki nem tud elmenni érte, ki kontrollálja ezt az egészet?
Szia,
én nem rendeltem bögrét, de olvasom a fb oldalát és a blogját is. Sajna a betegsége miatt nem tud annyit dolgozni (fizikailag) mint mondjuk te vagy én, úgyhogy lemaradásban van magához képest, ezt írta is, sőt nemrégiben írta, hogy annyi levelet kapott a műsor után, hogy még mindig van, akinek nem tudott válaszolni. Biztos megkapod a bögrédet, csak türelem kérdése.
Én is rendeltem, utaltam pénzt is neki, de nem kaptam semmit még :-(
De nyilván sok a rendelése...
Az biztos, hogy példaértékű, ahogyan viseli a sorsát. Sokan tanulhatnánk tőle, hogyan kell a brutális bajokhoz hozzáállni.
Nem is értem, hogyan tud valamiknek annyi tonna lelkiereje lenni, mint annak a gyógyíthatatlan beteg lánynak.
Egyébként itt a portálon is vannak ilyen emberek. Pl. Treinamento.
Van olyan köztetek, aki A frizbiben látott Fannitól rendelt bögrét és már meg is kapta?
Már írtam Neki e-mail és nem válaszol... és pedig kb. 1,5 hónapja rendeltem és karácsonyi ajándéknek szeretném adni...
További ajánlott fórumok:
- Melyik ételfutár cégtől rendeltél már? Mi volt a véleményed? Melyiket ajánlod?
- Volt már csalánkiütésed? Kiderült, hogy mitől kaptad, illetve elmúlt?
- Internetes vásárlás esetén jártál már úgy, hogy nem kaptad meg a terméket?
- Netről rendeltél már gyógyszert (étvágycsökkentőt)?
- Parfümszalontól rendeltél már parfümöt? 100%, hogy eredeti?
- Hol tudok egyedi fényképes bögrét készíttetni?