Régi vs. "Modern" új mesék...vizipók vs.InuYasha stb.. (beszélgetés)
Eddig nem találkoztam vele.:( Igen, a levezető zene nagyon aranyos, a lányaim mindig "ropják" rá.:D
Megnézem a neten, és írok, ha találtam valamit.:)
A Micky egér játszóházát meg lehet kapni dvd-n?
A kisfiam nagyon szereti, főleg az elején még a végén a zenéjét, nekem is tetszik, de már most pár hete nem volt hétvégén az rtl-en.
Igen,tényleg adnak egy-két régimesét,pl. múlt héten adták a Szaffit meg a Süsü a sárkányt,nagyon birom őket és a gyerekeim is.
Sokkal jobbak mint a többi idióta mesecsatornák meséi..
Kösziiiii!
Igen arra, de az istennek sem tudtam rájönni, mi a címe.
Mostanában talán még a Mickey egér játszóháza, amiben látok fantáziát.:)
Ha a régi meséket keresi valaki, szívesen másolok át én is. A letöltésekkel néhány mesénél nekem nagyon rossz tapasztalatom van, sok szinte élvezhetetlen.
Én megvárom, amikor a Mediában vagy a Tescoban leakciózzák 490-re és ami még hiányzik, pótolom.
A Disney filmek nagyon szépek...nekem egy bajom van velük...miért énekelnek?
Megírnád,hogy melyik ez az oldal,akár privát üzenetben is légyszíves,mert akkor szednék le onnan kislányomnak mesét!
Köszönöm
Tényleg nekem is Süsü volt a kedvencem :)
Hát igen sajnos hétvégén nincsennek normális mesék, csak a törpikék.
Sziasztok!
Az én kislányom még csak 2 éves,de már most odavan a mesékért.Egy csomó mesét leszedtünk a netről és most azokat nézi.Kizárólag csak disney és régi meséket.Én hétvégén a hupikék törpikéket nézem vele,mert más értelmes nincs.Meg a jégkorszakból van oda a mamutért.Én még a süsüt is szeretem.
A Futrinka utcára gondoltál?:) Azt én is nagyon szerettem.
Meg a többit is amit írtál, nekem még a kedvencem a Jamie és a csodalámpa volt.
De jó, hogy kiírtad ezt a fórumot!:)
Nálam a pompom, a magyar népmesék, a Mazsola és Tádé, a Süsü, a Misi mókus kaladjai, a Mirr Murr (bár ezek bábosok) jöttek be, de a Frakkot is nagyon szerettem, és a Vizipókot is.:
Meg a Bob és Bobeket, a Lolka és Bolkát, a Varázsceruzát. És volt még egy bábsorozat (Bálint Ágnes írta a sztorit)de nem jut eszembe a neve: Morzsi kutya, Buksi kutya volt benne, Cicamica.
Ja! És a tvmaci...a macifesztiválon láttam az eredetit...kb. 15 cm-s.:)
A halálom viszont az Egér a Marson volt...tiszta kegyetlenség.
A mai meséket nem ismerem, szerencsére a gyerekeim csak a törpöket nézik, félig.
További ajánlott fórumok:
- A modern kori házasságnak tulajdonképp mi a funkciója?
- Férfias "ősmajom", vagy életrevaló és modern? Táncoló pasik és egyéb...
- Ki tud nekem modern, manapság sürün adott, fiu illetve lány neveket írni?
- Orrszívó-porszívó- Isteni ajándék vagy modernkori kínzóeszköz?
- Egészséges családok - apukák a modern társadalomban
- "Hová szaladsz vizipók"-ot keresem...ismered?