Reggelente a tengerimalacom ébreszt (beszélgetés)
én sem haragszom szegényre, csak valahogy úgy érzem magam, mint a magnéziumos reklámban az anyuka:D
Lehet magne b -t kéne szednem:D
Én szombat hajnalba jöttem haza és rögtön felkelt, meghallotta, hogy valaki jött és már dumált is, adni kellett neki valamit.
Amúgy én nem tudok rá haragudni, még ha felébresztene se.
:)egyre szelídebb lesz és közvetlenebb lesz ha simogatod beszélsz neki teheted veled van.
Szerencsére azért is jó,mert jobban enged bár mit,nekünk nem rég ált keresztbe egy darab kaja a kis szájba malacnak,és engedte kiszedni!
Hála jó égnek!
Engem a nyulam terrorizál.
Ha többször kap enni, de mindig csak egy kicsit, nem fog elhízni.
:DDD igen aztán hamar szaporulatod lesz jó gyorsan,de sokszor egy évben .:)
Nekünk két fiú van,szerezz még egy kislányt mellé.
De nem fontos ha foglalkozol vele.
nézd meg naplómat mi igy csináljuk napi 2x!2 malackánk van.
Széna legyen előtte,meg száraz táp!
Fél éves kislány tengerimalacunk van.
Eleinte hangja nem volt, később, ha nagyon éhes volt este visított, amikor kapott enni, elhallgatott, másnap estig kibírta (azt olvastam egyszer egy nap kell etetni, különben elhízik.)
Később elkezdte, hogy reggel, amikor megébredtünk és zajt csaptunk vinnyogott. Megsajnáljuk mindig, ezért ilyenkor is kap kicsit.
Mostanra odáig fajult a helyzet, hogy reggelente 5 körül ő ébreszt minket, és igaziból 2 óránként kajáért visít.
Ez normális? Imádom a kis hülyét, de rommá idegel a sipítása. Mit lehetne tenni?
További ajánlott fórumok:
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- A ti ovitokban megoldható, hogy a gyerek egyedül járjon reggelente?
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- A tengerimalacom nem akar enni! Mi lehet a baj?
- Mikor szoktál kelni reggelente?
- Gyermeked reggelente - ébresztés nélkül - kb. hány órakor ébred meg? És mennyi idős?