Pro steam vasaló (beszélgetés)
Nekem volt régebben egy ilyen vasalom ez kb.15 éve volt,de nagyon szerettem.
Dupla oldalt vasalt könyebbség volt az pl:ágyneműnél,hariszsnyát,esküvóiruhát, kényes anyagokat is lehetet vasalni ,nem fogyott el belőle ilyen gyorsan a víz.Gyönyörűen vasalt. Sajnos kiesett a kezemből és eltört a burkolata. Kerestem a hozzá hasonló vasalót amit még NEM találtam meg. Majd 2016 őszen megpillantottam ezt a vasalót a vásárban...Mondanom sem kell megrendeltem, mert elfogyott a készlet..több mint egy hónapot vártam rá...
Megkaptam a vasalót,de ez a vasaló NEM az a kedvenc vasalom..
Hamar kifogy a víz belőle,kényes anyagot nem merek vasalni mert a ruha matricája is ragad,nem lehet szépen vasalni vele.El vagyok kenődve most minden vasalásnál csak bosszankodóm ,nem hogy visszaküldtem volna a cégnek....
ÉN ezt a VASALÓT senkinek sem ajánlom..
Rossz és DRÁGA!
NEM is tudom milyen vasalót vettem 35 ezer-ért?
Sziasztok!
Most jöttem rá, néhány napja, hogy én is ezt a vasalót keresem. A BNV láttam, az árát soknak tartottam, de mégis izgatott, mert oly sokat görnyedek a vasalással. Valóban a legekkel lehet róla beszélni? A véleményeteket írjátok már meg.
Scansat!
Szeretek okosodni és tanulni és várom a levelet!
"márkahűségem"????
Nem figyeltél! Nálunk minden féle vasaló meg kütyü van. Van egy halom Ariete termék is....mi nem gyártunk,csak eladunk és javítunk.
Amit meg mondtam tapasztalat.
Aztán ha továbbra sem érted, e-mail címedre küldök részletesebb magyarázatot.
Köszönöm a nagylelkű lehetőségedet, még gondolkodom rajta.... :)
Bocs, de kénytelen vagyok ismét belekotyogni, én vasaltam a Pro-val is és a szerinted pocsék talján Ariete-vel. Rossz hírem van, mindkettő egyformán baromi nehéz, mondhatnám "túlsúlyos":D
A szép, de nem teljes felsorolásodból, mely szerint koppintották az eredeti Pro-t van még Pressa Bella is amit normáliséknál már le is tiltottak. Persze mint ma minden kicikinaiéknál készül. Meg fogsz lepődni ők is tudnak jót csinálni. A német minőséget az egyesülésük kicsit lerombolta, de ízlések és pofonok....
A szép külcsin pedig marketing, ugye Te sem szeretnél olyan telefont használni amit Bell talált fel, mint minden ez is szépült és javult is. Nagyon dicséretes viszont (nálam legalábbis) márkahűséged, a "munkáltatód" remélem díjazza????
Haha, :) ....mivel Lyna ilyen jól értesült vele nem vitatkoznék! De aki esetleg idelátogat annak elmondanám, hogy az Ariete nevü olasz cég koppintásokból él. Nemcsak ezt, hanem a Vapor család gőztisztítóit is megvásárolt licence után gyártja. De a vasalóknál maradva: Az eredeti almazöld ProSteam ami szerintem pénzt ér. Poroszos szögletessége alatt az örökkévalóságnak gyártott kazán lapul,német precizitással gyártva. Aztán a sikerén felbuzdulva már sokan lerabolták a névből és licence-ből eredően a piacot...lásd: ProSteam Plusz (piros) vagy a ProSteam 3000 (kék) vagy a legújabb Ariete Vapor Plus. Az olaszok "külcsine" meg tényleg tetszetős, kár, hogy lehámozva a szép burkolatot, egy ProSteamhoz hasonszőrű,csak éppen latinos nemtörődömséggel összerakott és könnyített kazán talál az ember. Értem ez alatt, hogy vékonyabb a kazán fala, ami által kisebb gőznyomást bír (rövidebb élettartam) és persze könnyebb a súlya is (hozzáértők szerint ez is hátrány). A két részből összeállított kazánt a németek precíz tömítéssel illesztették, talján barátaink meg egyszerűen lekenték tömítés gyanánt valami takonyszerű gumis anyaggal. Aztán hogy kétség ne maradjon senkiben, nem voltam rest szétkapni mindegyikből egyet-egyet csak a látvány kedvéért. A bal oldali a régi, 5 éve üzemelő almazöld ProSteam kazánja, a jobb oldali meg egy fél éves a szervizbe nemrég visszaküldött olasz csoda. A talpának szélén látszik a szürke bevonat,felette meg a fehér penészhez hasonló kicsapódás a szivárgó kazánból eredő vízkő.
[link] Ez persze nem azt jelenti, hogy minden Ariete rossz, mert ha épp odafigyelt arra amit csinált a talján, akkor szerencséje van a vevőnek. :)
Lyna!...ha Ariete kell, az is van...neked CSAK 10ezer...és olcsóbb voltam mint 50euro. (dolgozói áron jutok hozzá :) ..ezért)
Viszont akinek ProSteam van nehogy lecserélje erre a "pizzásra"! Aki meg jót és dizájnost akar, nos a burkolat cserélhető köztük.
Nem titok..
1,..mert utálok vasalni
2,..ha nem utálnék is elég egy vasaló,most meg 2 van.
3, Az Ariete már modern koppintás. Ez az eredeti almazöld ProSteam.Ilyent idehaza nem kapsz (már).
Szia!
Amennyiben nem titok, miért adod el? Milyen márkájú? - mert én a lent is említett Ariete-félét láttam már minden vásáron ProSteam-et nem. Ez csak vasaló, vagy az a takarítós féle?
IS-DMC INTERNATIONAL Kft
Thököly u. 18.
0620-4469-690
holnap viszem hozzájuk a pro steam vasalonkat javitani. telefonban kedvesek voltak,remélem az üzletben is azok lesznek.majd megirom.
üdv. attila
Hol lehet venni Pro steam vasalót?
Az enyém elromlott és nagyon hiányzik!
Kösz: Skotnyárné
Itt a Kft telszáma, akiknél én vettem:
0620-4469-690
Az előbb kíváncsiságból megcsörgettem, hogy él-e a szám, és kicsörgött. De nem vártam meg, hogy fölvegyék.
IS-DMC INTERNATIONAL Kft
Thököly u. 18.
A cím sem biztos már, mert én 2006ban vásároltam a vasalót!
Remélem, tudtam segíteni. Üdv
Szia! Ha megvan még a pro steam vasalód papírja, légyszíves küld el nekem, hogy hol lehet szervizelni, vagy ha meghibásodik, mit lehet vele kezdeni!
Köszi!
Humesz
Megtaláltam a papírját, ha érdekel valakit.
A jótállási jegyen telszám is van (bár az enyém 2006os).
Szinte még nem is használtam, elraktam jobb időkre. :)