Petefészekgyulladást/felfázást, lehet otthon/házilag kezelni? (tudásbázis)
Nagyon igazad van ez nem játék!!!!!!!!!!!!
ORVOS!!!!!!!
Én tőzegáfonya kapszulát szoktam szedni. Nem olcsó (4500 Ft 60 db), 3-at kell beszedni egy nap, de az szerintem nem lesz most elég.
Viszont nagyon jó, használ.
..és csak lázzal kell dokihoz menni?
Gondolom a körzeti dokihoz, Ő küld nőgyógyászhoz meg urológiára?
(bocs, de 20 éves korom óta nem voltam dokinál:D)-ill. csak mikor szültem:)
Ez is tökéletes.
Én régebben, úgy 25 évvel ezelőt, és azóta is a következőt alkalmazom:
Lavorba meleg sós viz, beleülni 3,4,5,6, percig. (naponta emelkednek a percek)
A viz köldök alá érjen. Sónak mostmár a himalája sót használom. régebben a sima sót.
A lavorba jó egy marékkal kell rakni. Mielőtt beleülsz, a végbeledet babakrémezd be, és utánna is, mert sűrű a sós viz, és kimarhatja.
Ha már a konkrét gyulladás elmúlt fürödhetsz sós vizben is.
Azért kell ezeket a perceket betartani, mert a gyulladásra nem jó a meleg, viszont ennyike perc nem lobbantja be jobban.
Ha lehet, a sós ülőfürdő után azonnal feküdj le.
35 évvel ezelőtt volt krónikus petefészek gyulladásom, az összes beszedhető gyógyszert, megkapható injekciót megkaptam, de nem jött bek.
Akkor feljöttem a nagy Budapestre egy hires orvoshoz, akinél vetkőzéssel, vizsgálatttal, öltözéssel együtt nem töltöttem 10 percet, fizettem 300Ft-ot (akkor 810,-Ft volt a fizum)
és Ő ajánlotta.
Be is jött:)
Hőemelkedésem volt este.. azóta semmi, csak fájdogál a hasam..
Hiába lakunk panelban, alattunk nem lakik senki, így jégverem a padló. Úgy látom be kell szereznem egy mamuszt:)
Cickafarkfüvet lehet inni is + kamilla tea.
De ha véres a vizeleted vagy belázasodtál, azonnal fordulj orvoshoz!!!!!
Jobbulást kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Jobb oldali petefészek nyomásérzékenység mitől lehet?
- Szuka kutyusomnak petefészek daganata lehet?
- A petefészek gyulladásnak, illetve a cisztának milyen tünetei lehetnek?
- Peteéréskor több napig tartó nyálkás folyás, aztán erős petefészek görcsöt követően vérpaca a nyálkában, és felpuffadt has. Mi lehet ez?
- A petefészekciszta gyógyszerrel gyógyítható, vagy tényleg csak műtéttel lehet kezelni?
- Ha az uh-n lehetett látni a petefészekben a tüszőt, akkor most biztos nem vagyok terhes?