Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Patisszonpástétom recept

Patisszonpástétom recept

A Patisszonpástétom hozzávalói:
80 dkg patisszon
10 dkg vöröshagyma
20 dkg sárgarépa
5 dkg majonéz
1 dl tejföl
2 db főtt tojás
5 dkg light margarin

bors
mustár
pici curry


A Patisszonpástétom elkészítési módja:
A patisszont és a sárgarépát enyhén sós vízben megfőzzük.Leszűrjük,kihűtjük,majd finomra összetörjük.Hozzáadjuk a finomra reszelt vöröshagymát ,a majonézt, a tejfölt, a margarint ,a fűszereket és jó habosra kikeverjük.A végén hozzáadjuk az apró kockára vágott főtt tojást.Pirítossal tálaljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A patisszonpástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook