Patisszonpástétom recept
A Patisszonpástétom hozzávalói:80 dkg patisszon
10 dkg vöröshagyma
20 dkg sárgarépa
5 dkg majonéz
1 dl tejföl
2 db főtt tojás
5 dkg light margarin
só
bors
mustár
pici curry
A Patisszonpástétom elkészítési módja:
A patisszont és a sárgarépát enyhén sós vízben megfőzzük.Leszűrjük,kihűtjük,majd finomra összetörjük.Hozzáadjuk a finomra reszelt vöröshagymát ,a majonézt, a tejfölt, a margarint ,a fűszereket és jó habosra kikeverjük.A végén hozzáadjuk az apró kockára vágott főtt tojást.Pirítossal tálaljuk.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2012. jan. 30. 21:46
A patisszonpástétom elkészítési módja és hozzávalói.