Parkolási bírság (tudásbázis)
Sziasztok!
Közterületesek megbüntettek a II. kerületben, akkor mikor az a nagy hó volt.(alig lehetett parkolni)
Kaptam egy 10.000 Ft-os csekket, amit a családnól vki felvett de elkeveredet. -> nem lett befizetve.
Moat jött egy rendőrségi papír,h ki vezette a kocsit stb. Küldjem vissza 8 napon belül.
Szerintetek elég ha befizetem a 10.000Ft-os cseket?
Vagy most már kiküldenek egy nagyobbat? És angy hóra lehet hívatkozni, h nem volt parkolási lehetőség?
Tipp vkinek?
Szia!
Semmiképp se fizesd be,mert 1 év után elévül. De csak abban az esetben ha egy évig semmilyen felszólítást nem küldtek. Ha nem kaptál egy éven keresztül semmit, akkor a büntetés elévül.Néha vannak akik így bepróbálkoznak,de hagyjad, az elévülési idő lejárta után tényleg nem követelhető
Sziasztok ! kaptam egy 2007. 08. havi állítólagos parkolási bírságról egy bírósági felszólítást.
A kocsin nem volt büntetés, ki sem küldték postán, és szerintem a legfelsőbb bíróság határozata alapján egy év után már nem követelhető. Szerintetek mit csináljak ? Ha nem fizetem be, vagy nem élek a "fellebbezéssel" rám küldik a végrehajtót.
Előre is köszi. M
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Mozgássérültként, hol kezdjem el a parkolási igazolvány elintézését?
- Tartósan beteg gyereknek parkolási igazolvány?
- Parkolási bírság. Lehetséges, hogy megbüntettek de nem hagytak róla jelzést?
- Parkolási bírság elengedését Ket. alapján kérhetem?
- Parkolási bírság elengedése vagy mégsem?