Pacemaker beültetés (beszélgetés)
Ez nagyon érdekes mert évekóta fáj a nyakam , nyaki gerincem , különösen az utóbbi 1 évben. 36 - vagyok.
Írnál erről kicsit ?
Bízd magad az orvosokra, és ne rugózz olyasmin, aminek még nincs itt az ideje.
Igaz, hogy van egy olyan törvény, mely szerint a beteg kifejezett kérésére elküldheti a beteget olyan vizsgálatokra, amely az orvos szerint nem szükséges, de akkor annak költségét a beteg fizeti!!!
Ha nagyon rugózol a dokinál, végig csinálhatod az összes műtét előtt szükséges vizsgálatokat, sőt még ha nagyon akarod, meglehet, hogy saját felelősségedre megkaphatod a pacemakert is.... van fogalmad arról, hogy mindezekért hány milliót kellene majd kifizetned???
Szállj le a földre, és bármi is a célod ezzel a rögeszmével, keress magadnak másik utat. :)
Félre magyarázod! Érted te, hogyan gondolom.
A kütyü, amely bármikor felmondhatja a szolgálatot, és mivel a műtéttel a szervezeted úgy van átszabva, hogy kizárólag a kütyütől függ az életed...
De ahogyan olvasom, mondhatunk mi neked akármit.
Se kávé se cigi?
Csoda hogy még élsz! 😮
Erről a kettőről nem mondanék le!
Köszi , rendes vagy , bár alapjáraton nem alacsony , könnyen felmegy , meg le is :(
Kávét nem iszom 1.5 éve , és a bagóról is leszoktam fél éve - szerintem ez nem volt jó ötlet.
Jó helyre válaszoltál, tetszik! 😁
Nincs neked komoly bajod. Fizikailag nincs.
A jó Isten.
További sok sikert! :)
Amikor olvasok vagy telefonozok stb - ha nyakam előredől 1-2 percnél hosszabban akkor betompulok és kicsit belassúl körülöttem minden , amint kijövök ebből a testtartásból , oldódik ez a tompaság , egy ilyen alkalommal elkapta az óram , 37bpm
Más panasz egyenlőre nincs , ja de nagy wc-n ülve szédűlés
Miért akarod felnyittatni a mellkasod , ha egyszer az orvos azt mondja, hogy nem vagy életveszélyben?
Miért hiszed, hogy okosabb vagy mint ő?