Öt napja kezdtem el fogamzásgátlót szedni, de máris peteéréses tüneteim vannak. Járt már így valaki? (tudásbázis)
2009. júl. 9. 13:02
Most olvastam hogy az új Diane 35 ugyanaz mint amit én szedtem, a Cypromix. Hát most már értem miért voltak olyan heves tüneteim tőle, ez az egyik legerősebb szer.
10. ChrystalM
2009. júl. 7. 11:59
Én is hallottam róla jót is, rosszat is. Azt mondta a doki, azért írja ezt fel, mert ez az egyik legerősebb ahhoz, hogy gyorsan helyre állítsa a hormonszintemet... Meglátjuk.
9. csicc
2009. júl. 7. 11:37
Na, arról már sok negatív véleményt hallottam...
8. ChrystalM
2009. júl. 7. 10:51
Diane 35-öt. Brutál bogyó. :-( Tegnap este szinte az összes mellékhatás kijött rajtam, azt hittem, ott pusztulok el az ágyon...
7. csicc
2009. júl. 7. 10:44
Milyet szedsz amúgy?
6. ChrystalM
2009. júl. 7. 10:32
Nincs túl sok választásom, muszáj szednem, az orvos PCOS-re írta fel. De csak 3 hónapig, úgyhogy remélem, hamar eltelik az az idő.
2009. júl. 7. 10:29
nem egy fiatal lányt mélyvénás trombózissal szállították kórházba szóval én akkor sem szedném ha fizetnének érte!
2009. júl. 7. 10:28
nem csodálom az mindent összezavar. Én egyszer szedtem egy hétig de minden bajom volt tőle úgyhogy abba is hagytam. AZ MÉREG!!
3. ChrystalM (válaszként erre: 2. - Csicc)
2009. júl. 7. 10:21
Igen, gondoltam, hogy a hormonok miatt vannak ilyen tüneteim, csak elég zavaró már rögtön az elején. :-S
2. csicc
2009. júl. 7. 10:16
Szerintem ne aggódj, szedd tovább nyugodtan, a tabi megkeveri a hormonokat, különösen az első pár hónapban, barátnőm pl. három hónapig össze-vissza menstruált, de utána beállt neki rendesen. Nekem semmi bajom nem volt, amikor elkezdtem szedni, de ez egyénfüggő. Szóval nyugi és türelem :)
1. ChrystalM
2009. júl. 7. 10:05
Öt napja kezdtem el fogamzásgátlót szedni, de máris peteéréses tüneteim vannak. Járt már így valaki?
További ajánlott fórumok:
- Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül?
- Ha az 5-ik napon kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, az mennyi idő után ad védettséget?
- Sok ismerősömnek miután abbahagyta a fogamzásgátló szedését, hónapokra leállt a peteérése.Szerintetek mennyire jók a fogamzásgátlók?
- Ha nincsenek menstruáció előtt tüneteim (görcs, mellfeszülés, puffadtság stb.), akkor peteérésem se volt?
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- Mi van akkor, ha a fogamzásgátló tabletta új levelét a 8. nap helyett a 7. napon kezdtem el szedni?