Őszi immunerősítés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Őszi immunerősítés
8. Évajuli
2017. okt. 15. 13:02
Én most méhpempő kúrát tartok 1 hónapig.
7. syria (válaszként erre: 6. - Marduk)
2017. szept. 24. 08:23
Na igen: fűben-fában orvosság van. Szerencsés vagy, hogy tudod őket használni.
6. marduk
2017. szept. 22. 20:37
Én szoktam gombázni az erdőben ott gyogy gombák is vannak pl a viaszpecsét gomba ez az ami az immunrendszert erősíti tinkurát csinálok belőle tölgy fa tuskón található tapló gomba de míg puhák akkor gyűjtöm be,de meglehet venni is mint madárkeserűfüveket is szoktam tinkurának áztatni ehez pálinka kell.Már idejét se tudom mikor voltam vírus által megbetegedve. Bizatok a természetes gyogymodban.gyogynővényekben.
5. globus
2017. szept. 22. 20:04
Egész nyár rendelkezésre állt friss levegővel, sok vitaminnal, mozgással, napsütéssel, D-vitamin raktározással. Mit kellene erősíteni?
4. moonlight13
2017. szept. 22. 19:49
Én semmit. Ugyanúgy élek, mint eddig.
3. syria
2017. szept. 22. 09:59
A cikkben leírtaknak a 3. pont kivételével semmi köze az őszhöz, mert állandóan a felsorolt szempontok szerint kellene élnünk.
Viszont a fokozott vitaminbevitel tényleg jól jön az immunrendszer erősítéséhez.
2. livegirl
2017. szept. 22. 09:26
Érdemes hozzáértő szakember (orvos, gyógyszerész) véleményére adni.
1. netbarátnő
2017. szept. 22. 09:08
Ősz van: a természettel együtt nekünk is alkalmazkodnunk kell a rossz időhöz, hogy ne betegedjünk meg egykönnyen. Ennek érdekében fel kell készíteni az immunrendszerünket a hőingadozásokra, a környezetünkből leselkedő baktérium- és vírustámadásokra, az őszi átállással járó idegrendszeri megterhelésekre.
Ugrás a teljes írásra: Őszi immunerősítés
Ugrás a teljes írásra: Őszi immunerősítés
További ajánlott fórumok:
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Gyerek immunerősitők.
- Ovódás kislányomnak mit adhatnék immunerősitőként, és száraz köhögésre mit javasoltok?
- A grapefruitmag kivonat tényleg jó immunerősítő?
- Milyen természetes immunerősítőket ismertek?
- Vitaminok, multivitaminok, immunerősítés