Orvosi műhiba miatt lehet az abortusz idejét meghosszabbítani? (tudásbázis)
Sziasztok. Bocsánat hogy ide írok. Ezt találtam a legfrissebb posztnak. Hátha valaki volt már ebben a helyzetben.
Március 19.én volt abortuszom. Most egy 3 napja kezdtem el “barnazni” de ennyi. Gondoltam majd másnap meg indul de semmi. 3 napja ugyanígy csak barnazok. Ez normális lehet ? Segítsetek.
Hát én így utólag inkább próbálnék rájönni mitől van. Legfőképpen étkezés valószínűleg. Gondolom csináltak gócvizsgálatot. Nem ettől fog rendbe jönni az arcod.
De tudom milyen az mikor bármit megtesz az ember...
Tenyleg eros gyogyszer elolvastam a mellek hatasait sok mindent tud okozni testileg es lelkileg is egyarant nagyon durva
De rendbe szeretnem rakni az arcom
De tenyleg nem szep arcom
Vagy is hat valami belso gyulladasom van vagy nem tudom pontosan
Amikor kozmetikusnal voltam o mondta hogy nem tudja teljesen kitakaritani mert a kezevel erzi hogy vannak ilyen kis gobok amiknek nincs kimeneti nyilasa es ezt csak belso kezelessel lehet eltuntetni nem kotelezo de nagyon csunya tud lenni egy ido utan meg nem is egeszseges
Ezert kezdem el a gyogyer kurat majd
Most orvoshoz nem csak ezert megyek hanem ugye irtam a gyogyszert az arcom miatt
Azert megyek de ezt is megnezetem aztan mar valoszinuleg nem fogok menni csak ha kell hozza visszajarnom a gyogyszer kura miatt
Akkor hulye vagyok
De troll nem
Mitől?
21-én újra látható lesz Betlehem csillaga. Ne mond, hogy te vagy Szűz Mária, mert én petézek le!
Deeee, ha ennyiszer képes vagy a semmiért turkáltatni magadban!
Nekem az éves rákszűrés is sok, nem is bánom idén kimaradt Covid miatt.
Egyaltalan nem akarok terhes lenni..lehet ez mar beteges de nem
Es annyira nem akarok az lenne hogy mar emiatt golyoztam be
Hogy miert hiszem azt hogy meg is az vagyok? Nem tudom! Egyszeruen csak rettegek. Hogy mi okom van ra? Szinten nem tudom! Az akkori felelem ami akkor elkapott meg az egesz utan annyira bennem marad hogy nem enged a szoritasabol meg ha nagyon jo ervek is szolnak amellett hogy nem vagyok az
Valamit biztos elirtam de mar nem talalom meg
Szoval ez ugy volt hogy igen ezen a heten kedden mentem volna egy nogyogyaszhoz nem csak emiatt hanem egy gyogyszer miatt is amit majd az arcomra szedek de mivel eros gyogyszer ezert minden fele vizsgalatra el kell miatta mennem
Szoval keddre volt idopontam egy dokihoz de vasarnapra megjott a menszeszem. Felhivtam lemondtam kerni akartam masik idpontot de csak jan 7 re kaptam. Mivel a menszeszem ugy tunt 3 nap alatt elmulik ujra beparaztam es mivel ugy voltam vele nem is lesz meg ezert egy masik orvost felhivtam hatha megtudja nezni mi ez es kapok hamarabb idopontot kaptam is ugye mara...viszont csak kozbe szolt a sors es ma visszajott a menszeszem igy le kellett hogy mondjam es kaptam uj idopontot jovo het keddre
Elnezest ha ez igy erthetetlen volt de az e heti keddi az masik orvos most mar ertem mi a bibi
Ez már nekem is eszembe jutott! 😂
Nem véletlenül ragaszkodik a hüvelyi ultrahanghoz.
Ezt már én is írtam, de semmi.
Viszont lehet azért jár ennyit dokihoz, mert egy vizsgálat felér neki egy orgazmussal.
Irkálhattok még neki, szerintem jobban járna egy pszichiátriai beutalóval a képzeletbeli terhessége végéig, hogy aztán arról beszélgessünk, ellopták a gyerekét🤣
Titta szappanyopera🤣
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Emelt családipótlék és meghosszabbított gyes kérdésben segítene valaki?
- Orvosi műhibaperhez keresek ügyvédet
- Mennyibe kerül egy rövid haj(v.becham-es)hátközépig érő meghosszabbitása igazi hajból?
- Orvosi műhibák és perek
- SZTK orvosi műhiba esetén hova lehet fordulni?