Orion T32D LED TV -t hogyan lehet teljes képernyősre beállítani? (tudásbázis)
Elnézést kérek, összetévesztettem két fórum témát.
Egyik a TV volt, amit köszönöm sikerült is megoldani. A másik az volt, hogy 17"-os LCD monitornál a facebookon, ha normál méretűre van állitva a képernyő akkor olvashatatlanok a hozzászólások olyan halvány. Ha 90-re állítom akkor meg a fele kilóg a képernyőmből.A címsor rész is nagyon nagy méretű és sehogy nem boldogulok a beállításával. Ehhez kellene nekem most segítség.
Kedves Regin_a, sajnos nagyon amatőr nagymama vagyok, hol találom a SCREEN gombot? és a 17"-os
LCD monitort melyik zom módra állítsam?
Irta az 58.oldalt képernyő beállitásra, minek az 58, oldala?
58. oldal Képernyő beállitásai?
Nyomja meg a SCREEN gombot ismételten a
képméret megváltoztatásához. Az elérhetõ zoom
módok alább olvashatók.
16:9, 14:9, 14:9 zoom/talán itt lehet a gond/, 4:3, panoráma, mozi
További ajánlott fórumok:
- ^Miért nem teljes képernyős a film, amit nézek a gépen, mikor kiírja, hogy teljes képernyő?
- Internet Explorerben hol tudom beállítani, hogyha rákattintok egy linkre, akkor ne nyisson meg egy teljesen új IE lapot?
- Be lehet állítani a gépen, hogy egy teljes képernyős játék csak kisebb ablakban fusson?Ha igen, hogyan?
- A kiválasztott háttérképet, hogyan lehet megnyújtani, hogy teljes képernyős legyen?Mit csináljak, hogy sikerüljön?
- Teljes képernyős lett a számítógépen a kép, hogyan állítsam vissza normál méretre?
- Windows Live Movie Makerben, hogy lehet beállítani, hogy a képek ne teljes képernyősek legyenek?