Önkéntes munka. Vállalt már valaki? (beszélgetés)
Önkéntes munka AFRIKÁBAN, INDIÁBAN!
Ha szeretnél világot látni, nyelveket tanulni, új embereket, más kultúrákat megismerni és közben segíteni, akkor csatlakozz a CICD és a Humana People to People szervezethez amely önkéntes munkára vár jelentkezőket. Ha csatlakozol programunkhoz, részt vehetsz az AIDS és a szegénység elleni küzdelemben! Az alábbi munkák közül választhatsz:
- Gyermeksegélyezés
- Gyermekfoglalkozások
- HIV/AIDS program
- Természetvédelem, erdőtelepítés
- Szociális munkák
- Oktatás, képzés
Különleges szakképzettséget nem igényel, viszont szükséges a minimum társalgási szintu angol nyelvtudás, melynek fejlesztésére van lehetoséged a program alatt. Ha 18 év feletti vagy és szereted a kihívásokat, nagy a teherbírásod és a kitartásod, akkor a helyed köztünk van!
A program 14 hónapos 6 hónap tanfolyam Angliában, 6 hónap önkéntes munka Afrikában vagy Indiában az általad választott munkaterületen, 2 hónap élménybeszámoló, előadások tartása Európában.
A legközelebbi program augusztusban indul, ahova szeretettel várunk.
Egyéb programokat is kínálunk : 18 hónapos "Fighting with the Poor"
és a 24 hónapos "Fighting with the Poor".
Amennyiben bővebb információra van szükséged, küldj kérlek e-mailt.
E-mail: rekacicdvolunteer@gmail.com
marie@cicd-volunteerinafrica.org
College for International Co-operation and Development (CICD), Hull, England www.cicd-volunteerinafrica.org
www.humana.org
nem egészen értem... már másodjára járok úgy, hogy jelentkezem egy önkéntes munkára és kiakadnak, amiért csak munkaidőn kívül kívánok önkénteskedést vállalni! Hagyjam ott a munkahelyemet, vagy mit várnak el az önkénteseket foglalkoztatók??
(Az egyik munka angol oktatás lett volna időseknek, a másik meg számtech oktatás rászorulóknak...)
Légy te is önkéntes Afrikában vagy Indiában!
Ha elmúltál 18 éves, ha szeretnél nyelveket tanulni, szereted a kihívásokat, szeretsz utazni, szeretnél új emberekkel találkozni, új kultúrákat megismerni jelentkezz a CICD-be! Egy 14, 18, 24 hónapos angliai programok keretén belül, ami 6 hónapos felkészítést biztosít, utána pedig 6 hónapig önkéntes munkát végezhetsz Afrikában vagy Indiában az általad megválasztott munkaterületen. Pl. gyermekgondozás, oktatás, természetvédelem stb. amit egy 2 hónap utazással, élménybeszámolókkal teli hónap zár le.
Nem szükséges előképzettség és nyelvtudás, a 6 hónapos felkészülés alatt lesz rá lehetőséged amit a program biztosít. Csak a regisztrációs díjat és az angliai útiköltséget kell kifizetned minden más felmerülő költséget helyben van lehetőséged előteremteni. A felkészítés alatt szállást és teljes ellátást biztosítanak neked.
Ha felkeltettük az érdeklődésed, kérlek írj a cicdandrea@gmail.com címre és küldök egy részletes ismertetőt.
bocs, te kérdezted, én válaszoltam, nekem EZT mondták.
örülök, hogy ki lehet váltani, mert sokkal kevesebb közmunkás hely van, mint amennyi rászoruló.
Én meg tudom, hogy ki lehet váltani vele.
A munkaügyi központban mondták. :P bebe
Igen mi "Vállaltunk ÖNKÉNTES munkát" A KÁDÁR rendszerben.
Ugy hívták hogy KOMMUNISTA müszak.Ha akartad ,ha nem csinálni kellett.
Remélem ezt a beírásomat nem törli ki a MODERÁTOR.
Mert egy másik fórumban megírtam a SZIN TISZTA IGAZAT-azaz a valóságot a korosztályomról és KITÖRÖLTÉK!!!!!!!!!!
... miért nem akarsz tanulni? .... iiiigen, akár munka mellett is?
Eddig hol dolgoztál? Mit dolgoztál?
Mivel ez ugye kiváltja a közmunkát, talán megszokták, hogy emiatt járnak oda az emberek... nem tudom, egy biztos, ha én ilyesmire vetemednék, a célom az lenne, hogy belelássak minél több dologba, és megtanuljak sok mindent... mindemellett persze az önkéntes munka része, tehát, hogy hasznos legyek...
Legyen tervezte a hét... hétfőn mondják meg, hogy miben számítanak rád... miben kell részt venned, hogy készülhess...
... szerintem.... :)