Olyan oldalt keresek, ahol angol hallás utáni szövegértést lehet gyakorolni. Tud valaki? (tudásbázis)
Ha esetleg valaki idetéved, annak egy infó: nagyon jó a [link] oldal!!!!
Lenne egy újabb kérdésem. Filemk közül vagy sorozatokból mit ajánlanátok. Ami érthető, nem hadarnak, nem is túl hosszú. Előre is köszi.
SZTAKI hangos szótár
Probáld ki!
Szia!
Nézd meg ezt az oldalt is, hátha tudod használni. Alap, kezdő angolos is tudja használni.
Sziasztok!
A britishcouncil nagyon jonak tunik. Koszi.
Utana johetnek a filmek. :)) Koszi.
Szia! Én erről az oldalról szoktam letölteni hanganyagot, itt olvashatod is a szöveget hozzá.
én elsősorban sorozatokat javaslok angol -és nem magyar - felirattal
mikor megnézel egy részt, utána próbáld meg felirat nélkül, hogy mire emlékszel
született feleségek, 24, The Wire (ez nehéz), ezek a kedvenceim
sziruposabb cuccok a gilmore girls vagy a veronica mars, bár az utóbbi még egész nézhető. de azért elég "csajosak"
Sziasztok!
Olyan oldalt keresek, ahol angol hallás utáni szövegértést lehet gyakorolni. Évekkel ezelőtt letettem a középfokú nyelvvizsgát, de azóta nem gyakoroltam. Gyakorolni szeretnék. Elsősorban hanganyagok érdekelnének, ahol az elhangzott szöveg olvasható is.
Előre is köszi a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Apai jogok, amiket nem gyakorolnak
- Aki megtanulta az angol nyelvet használati szinten, tudna velem gyakorolni?
- Matematikai feladatot szeretnénk gyakorolni, de nem tudjuk a megoldást. Az adatlapomon ott van kép formájában a feladat. Segítséget kérek!
- Az olvasástól fejlődhet a szövegértésem?
- Szeretnék valakivel német tanulás céljából németül levelezni vagy chatelni néha, kb. középfokon. Ha Te is gyakorolnál velem, írj!
- Hétszínvirág olvasókönyv. 3 osztályos szövegértés felmérő(Apáczai). Mi a felmérők címe?