Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Szilvi, Timmka! Már készülök lélekben. :)))
Mit szólnátok, ha nyitnánk egy új fórumot 5.-én reggel, hátha így sokan csatlakoznak majd hozzánk?
Timmka85!
Isten hozott az új (régi) csapatban! Remélem a többiek is előkerülnek :)
Szép napot mindenkinek: Szilvi
Sziasztok!!
Veletek tartanék október 5-től?Update újra?
Várom már a kezdést!Röviden már egy ideje diétázom inkább norbizom,de lassan mennek le a kilók pedig mozgok!!De + kell hozzá állni legalább nem hízok!!!
:DDD
Hajrá csajok!!!
Ha ketten maradunk, annak is lesz előnye, mindig dobogós helyezést érünk el a kéthetenkénti mérlegelésnél :)
Vicc volt, tessék ám jó sokan csatlakozni!!!!
Köszi, akkor már ketten leszünk! :DD
Október 5.-től, remélem addig lesz még jelentkező! :)
Nálam minden oké, de sajna már nem eszem update szerint. Azért igyekszem nem nassolni és este könnyebb vacsival jóllakni, de 2-3 kg visszajött már.
OKTÓBERBEN ÚJRAKEZDEM!!!! Ki tart velem? :)
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Éltek még? Vagy mindenki elfogyott?
Gyorsan megtöröm a csendet :)))
Én most rendes kislány vagyok, 3 hete járok konditerembe (2 naponta), ott az edző összeállított nekem egy "zsírégető" edzésprogramot, azt csinálom. Akkor 61 kg voltam (mert a nyáron rámcuppant egy kis felesleg), és ma reggel 59 voltam.
Sok folyadékot is próbálok inni, + még L-Karnitint is fogyasztok. Étkezést 99%-ban betartom. Olyan jó érzés! Még 2-3 kiló, és kész vagyok!
Veletek mi a helyzet?????
Szép napot, kellemes hétvégét mindenkinek: Szilvi
Sziasztok!
Hááát nálam sem jobb a helyzet,de sajna a kitűzött célhoz olyan messze vagyok mint Makó-Jeruzsálemhez! :((( De moooost úúúújra update!Üdv mindenkinek!!! :)
Sziasztok!
Én is túl vagyok egy 5 napos nyaraláson. Nem sokat, de bűnöztem. Ettem kevés finomlisztes főtt tésztát, este kenyeret szalonnasütéshez (igaz csökk. szénhidráttartalmút. de két nagy szeletet), aztán ettem a keresztfiam szülinapi tortájából is. Néha sült krumpli.
Eredmény + 1,5 kg :((( Igaz, mostanában nem is igazán tornáztam, pedig kellene.
Nálam sajna ez a helyzet.
Többiek??
Köszi, de a narancsbőr szerencsére elkerült. :)
Viszont most jöttünk haza az 1 hét teljes ellátásos nyaralásból és sajna híztam 1 kg-ot. Ettem rendesen kenyeret sült krumplit, rántott husit, hamburgert, pizzát, aranygaluskát, almáspitét, haboskakaót kaláccsal és minden olyan dolgot amibe bele se szagoltam az elmúlt fél évben. Ehhez képest jó hogy csak 1 kg jött. Most u1 mindenből, mert nagyon szeretném megtartani az elért súlyomat.
Üdv mindenkinek!!!!
Isten hozott köztünk!
Ne szomorkodj, hogy lassan apadnak a kilók lefelé, felfele sem egyik napról a másikra szaporodtak meg... Én már hónapok óta stagnálok. De jövő hónapban szabin leszek, veszek kondibérletet, aztán uccu neki...
Én pl. ma rigó jancsit ettem (saját készítésű, kilófalót). Hoztam a kolléganőimnek is, nekik is nagyon ízlett.
Ma délután megyek cellulit masszázsra, szurkoljatok, hogy ne fájjon nagyon (pedig fog). Majd beszámolok róla. 4 egymást követő napon kell menni. Remélem hatásos lesz, ha már szenvedni fogok.
Este 10-kor tornáztam 2x20 perc Rékával (comb és csípő-popsi-has). Jól esett.
Szép napot Nektek!
Igen, otthon űzöm az ipart, igaz, nem sok kuncsafttal. (Ami nem is baj a helyhiány miatt).
A lábápolást is imádom csinálni.
Én nem teszek dzsemfixet semmibe, inkább főzöm 2-3 órát, hogy jó sűrű legyen. Ha szükséges, folyékony édesítőt teszek bele.