Nőgyógyászt keresek Zalaegerszegen. (beszélgetős fórum)
Sziasztok! Sógornőmnek keresek megbízható szülész orvost Zalaegerszegen!
Kedves, és megnyugtató emberre lenne szükség, az én drága sógornőm nagyon parás!:)
Az sem ártana, ha nem egy "fafejű", hanem kicsit lazább gondolkodású lenne, azaz az alternativákra nyitott! Nagyon köszönöm a segítséget!!!
Sziasztok!
A Kádasi egy negyon rendes és jó doki, Kovács Lajos meg már nem vállal csak ritka esetben szüléseket, nekem ezt mondta csak azokat akik már szültek nála ezt onnan tudom, mert Ő az apám.
Remélem tudtam segíteni
Ha jól emlékszem,sokan jártak hozzá is és dícsérték .
Végül is ,szerintem mind jó,akik vannak,viszont azt tudom( igaz 7 éve volt már lassan),hogy amikor szültem a szobába ment a téma ki mennyit fizetett a terhesség közben és a szülésnél mennyit adnak majd,hát leesett az állam.
Hiába jártam a Lajoshoz,egyszer nem említette ,hogy fizessek,meg hogy mennyi lesz a vége,úgyhogy nem egy pénzéhez doki és nagyon lelkiismeretes,mai napig biciklivel jár be dolgozni innen,olyan aranyos és egyszerű emberke:)))
Persze adtam neki,de azért mert megérdemelte,de volt olyan ,hogy elég keveset(3-at szültem),de elvállalta a harmadikat is,szóval nagyon úgy tűnik nem számít neki a pénz,igazi orvos:))
Sziasztok!Köszi az ötleteket, és a jó tanácsokat.
A Kádasi doktor úrral kapcsolatban van valakinek tapasztalata?És ha igen akkor milyen?
Boncodföldén van a rendelője:)
(nagyon jó doki,én is mind a hármat nála szültem:)
További ajánlott fórumok:
- Olyan nőgyógyászt keresek Budapesten akinél lehet választani a császárt!
- Békés megyei nőgyógyászt keresek!!!
- Ki a legjobb nőgyógyász Zalaegerszegen?Aki tud kérem segítsen.
- Van valakinek tapasztalata a Zalaegerszegi nőgyógyászokról és a szülészetről?
- SzTK nőgyógyászt ajánlanátok Zalaegerszegen?
- Melyik nőgyógyászhoz érdemes járni Zalaegerszegen terhesgondozásra?