Nő akarok lenni, átoperáltatom magam. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem konkrétan fèrfira gondoltam....
Sok nő aki nem menstruál ilyen olyan okból pont ez miatt nem èrzi nőnek magukat....
A belső gondolataidat nem tudjuk átérezni, nem tudjuk, hogy mi okozta ezt az elhatározást.
Azt viszont már láttuk, hogy akik korábban bevállalták ezt a folyamatot / belföldön és külföldön is / és tűzön-vízen át végig is vitték egy csomó szenvedésen estek át és a végeredményt megkapva sem lettek boldogabbak. Sőt!
Százszor vagy inkább ezerszer is gondold ezt át , ez egy olyan álom, aminek nagy valószínűséggel nem tud jó kimenetele lenni. Elsősorban nem azért , mert az emberek nem fogadják el, mert másnak ez ugyan mit számít, elfogadják , egy kézlegyintés, ha nem ártasz vele, hát csináld.
Magadnak ártasz vele főleg, mert a lelki békét ez nem fogja vissza adni, sok pénzen veszel élethosszig tartó szenvedést.
Keress fel néhány pszichológust, 1-2 vagy akár több pszichiátert és legyél jóban önmagaddal. Ha az alapgondolatodhoz visszatérünk : annak komoly oka lehet, hogy eddig eljutottál, gének, család, neveltetés, környezet, átélt helyzetek , amit mi nem ismerhetünk. Nagyon nehéz dolog ez, mindenképpen kérj szakirányú segítséget
Mert mi van ha nem lesz jobb a helyzeted átoperálva?
Visszacsináltatod?
Mivel XY kromoszómáid vannak, sosem lesz XX, vagyis max.nőnek fogsz kinézni, de mindig férfi maradsz !
Bele gondoltál, mekkora műtéttel jár az ilyen átoperálás ? Eleget olvastál róla ? Mégis vállalsz minden kockázatot ?
Ez pont tegnap jött szembe..
Az rendben van számomra, hogy valaki érvényesíteni akarja saját magát. Rendben van, hogy a ló szamár akar lenni, mert sok ilyen példa van. Hogy a fű almafa akar lenni, totál rendben van.
Az is, hogy a férfitársadalomból sokan nők lesznek. Isten bizony nem érdekel. Láttam ennek okát, transzgenerációs hatásokat, hogy tagadja meg egyik nem a másikat vagy azonosul vele. Tényleg oké.
De.
Az, hogy ezt a nők hátán teszik, na az nincs rendben. Nem tudom hány száz éve a pina, az pina, a menstruáció menstruáció, a méh az méh, az anya az anya, a nő az nő.
Mert vannak jellegzetességei, érzelmi, biológiai, társadalmi és családi rendszeri értelme ezeknek a szavaknak.
Ergo, ha férfiként elérted, hogy menstruálsz, akkor keress másik nevet erre, de ne kavarjuk már össze a női menstruációval.
Ha vaginát szereztél, az is rendben van számomra. De ne az én vaginám nevét változtassák meg a te kedvedért. Keress magadnak másik nevet.
Az újszülött szoptatása az anyai mellből történik, és pont. Sikerül neked is ugyanez? Örülök neki, megosszuk az élményt, mint a szülést is. Várom, hogy éld át azt, amit nem tudsz. De próbálkozhatsz vele.
Ahogy a kávéfőzőtől elvárom, hogy mossa ki a ruháimat. Biztos sikerül majd neki, ja nem. Lehet holnap a Nap is fellázad és éjszaka jön fel, kitúrva a Holdat a helyéről.
Mert ami előbb volt, az elsőbbséget élvez azzal szemben, ami utána jött.
Ha rendszerben nézem, senki nem tudja mi lesz pontosan ennek a hatása, de hogy nem hoz előnyös dolgokat a gyermekeink számára, az biztos. És most nagyon diplomatikus voltam.
Farkasasszony 2023.július 15.
Az a baj,hogy ha nem troll akkor belül nő. De sajnos a legtöbb hiába operáltatja át magát valójában sosem lesz igazi nő.
Nőnek születni kell.