Népligeti autbusz-pályaudvar parkolás (beszélgetés)
8. Mirrmurr2
2022. aug. 15. 12:51
A biztonsági őrök mindig nagyon kedvesek és udvariasak,
de amikor szinte üres volt a mélygarázs és egy tágasabb helyre állva vártam a gyerekem,
kifelé menet például megkértek, hogy csak a kijelölt 5 parkolóhely valamelyikét használjam.
7. Mirrmurr2
2022. aug. 15. 12:27
Nem, hisz így is fizetsz, ezek nem ingyenes parkolók :-)
30 percet lehetsz ingyen, a további időt fizetni kell.
Én hetente járok rendszeresen (amikor nincs nyári szünet :-), ha nem lehet bemenni, akkor először szentségelek, mert utálatos a forgalom a környéken...
Ha buszra szállnak a kölykök, akkor a piros lámpánál kidobom őket.
Ha fel kell vennem őket, akkor valahol távolabb parkolok, néha a híd alatt sikerül, vagy a Könyves Kálmán körúton.
Ha tömegközlekedéssel mennek tovább, akkor beviszem őket a Corvin negyedig.
6. Hattori (válaszként erre: 4. - Mirrmurr2)
2022. aug. 14. 22:37
ÉS ha fizetek éerte,akkor sem mehetek pl egy fizetős helyre?
5. Hattori (válaszként erre: 4. - Mirrmurr2)
2022. aug. 14. 22:31
És akkor mit lehet tenni?
4. Mirrmurr2
2022. aug. 14. 22:28
De igen, 5 darab. Régebben lehetett többet is igénybe venni, de most már biztonsági őrök vannak a behajtónál és ha a piros lámpa ellenére bekanyarodsz, akkor visszaforditanak. A többi parkolohely gyakran üres, de Volanbusz-dolgozoke.
3. Hattori (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2022. aug. 14. 21:19
Remek
2. andi6020
2022. aug. 14. 21:16
nem
1. Hattori
2022. aug. 14. 21:05
Tényleg csak 5 db parkolóhely van fenntartva a nélygarázsban a Volnánbuszhoz menők számára?
További ajánlott fórumok:
- 2007-ben kaptam egy felszólító levelet, hogy 2003-ban nem fizettem ki a parkolási díjat. Mit tegyek?
- Hogy jutok el legegyszerűbben a Népligeti autóbusz állomásról a Bethesda Gyermek Kórházba?
- Budapesten a Népligeti távolsági buszmegállótól, hogy tudok eljutni legkönnyebben a Ferihegyi reptérre?
- Hogyan jutok el a Népligeti buszvégállomástól Szent László Gimnáziumig a Kőrösi Csoma Sándor úthoz?
- Hogy jutok el legegyszerűbben Pesten a Stadionnál levő buszmegállóból a Népligeti buszmegállóba?
- A népligeti autóbuszpályauvaron van OTP automata? Ha igen, pontosan hol?