Németet szeretnék tanulni, de melyik könyvből, melyik szótárból? (tudásbázis)
Hát ez az én bajom, hogy mindenki másra esküszik és a többit meg leszólja, ezért nem tudom, hogy melyiket válasszam!:-D
Mondjuk nem vészes az áruk, lehet kipróbálok többet is, inkább a szótár árakon lepődtem meg egy kicsit!
Eljutottam a feléig, de kipróbálni tudásomat sohasem volt lehetőségem.
De az előbb beütöttem a googliba ( mert a googli a barátom), és egy másik fórumban eléggé leszólják ezt a könyvet,hogy régi meg nyelvtanilag sem ideális( remélem értenek hozzá, mert én nem), úgyhogy mégis inkább keress valami másat. Nem akarlak félrevezetni.
Köszönöm szépen izaanyu!
Igen a kiejtés miatt szeretném a hangoskönyvet, majd utána nézek, hogy melyik a legjobb!
Én a Tanuljunk könnyen, gyorsan németül c. könyvből tanulgattam. Szerző Dr. Ernst Hackel.
Azért szerettem mert leckék vannak benne( nyelvtan+ szavak+német szöveg+ lefordítandó magyar szöveg, amit a könyv hátulján ellenőrizhetsz.)
Emellett persze tanulnod kell a kiejtést is valahonnan.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik szótár a legmegfelelőbb és melyik német könyvet ajánlanátok egy kezdőnek?
Hangos könyvet is szeretnék venni, de nem tudom melyik a legjobb!
További ajánlott fórumok:
- Olasz nyelvet autodidakta módon, semmiféle előképzés nélkül miből, melyik könyvből érdemes elkezdeni tanulni?
- Melyik könyvből tanul általános iskolás gyereketek németet a suliban?
- Német gazdasági szaknyelvet szeretnék tanulni. Ki milyen könyvből készült?
- Elsősegély vizsgához milyen könyvből érdemes tanulni?
- Katedra-nyelviskola német képzésen milyen könyvből kell tanulni?
- Meg lehet tanulni hímezni csak könyvből (teljesen az alapoktól)?