Nem tud valaki pesten olyan álláslehetőséget amit egy 5hónapos kismama is végezhet? (tudásbázis)
Úgy bizony...
És még akkor szerencsés, ha "csak" szülés és az utána töltött napokra kerül kórházba, mert ne adj Isten valami miatt befektetik...ííííí, kemény összegek!
Jobb, ha tudod! :((
Ha nem tartozunk egyik jogosult csoportba sem, és magunknak sem fizettük a járulékot, az OEP átadja adatainkat a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, amely 5 évig hajthatja be az elmaradt járulékot arra az időre, amikor nem voltunk jogosultak az ellátásra.
Rendben van... értjük,hogy szeretnél,de neked meg azt kell megérteni,hogy kicsi az esély,hogy találsz. viszont a büntetés több százezer forint. Ha a havi díjat nem tudjátok kifizetni,akkor a büntit miből fogjátok?
Ráadásul ha nincs TB-d de kapsz ellátást,akkor a büntin felül az összes ellátás költségét is kiszámlázzák. Egy szülés kb fél millió forint (és ebben nincs benne a terhesgondozás).
Csak jót akarunk neked.
Pont most volt egy ilyen jellegű cikk, melyhez a fórum dugig hozzászólásokkal, és sajnos nem épp pozitív a helyzet.
Ahogy ott is tanácsolták, talán a legegyszerűű az egyéni vállakozói kiváltása és a szülésig lévő hátralévő hónapokig fizetni a járulékokat, utána passziváltatni a vállakozóit, majd visszaadni.
Vagy egy ismerőst találni, aki bejelent erre az időre.
De sajnos konkréttabbal Én sem tudok szolgálni:-(
Sajnos szerintem nem sok esélyed van találni. :/
Max feketén,de gondolom nem ez a cél...
Csak pár hónap hiányzik a GYED-hez? Ha munkanélkülire mész elvileg az is beleszámít. Vagy azt már próbáltad?
Tyűűűha, szerintem nincs!
Illetve a mai világban ki jelentene be szerinted??
Mocsok egy világot élünk.:(
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Minden áron el kell fogadni egy jobb álláslehetőséget a mai világban?
- Éljek ezzel az álláslehetőséggel?
- Mi a vélemény a szegedi Jó Közérzet Központ álláslehetőségeiről?
- Tudtok-e megváltozott munkaképességű embernek álláslehetőségeket Győrben?
- Németországi ápoló álláslehetőségről mik a tapasztalatok?