Nem bírom a mártírt játszó vendégeket. Azt szeretem, ha... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tujdnal barmit mondani, hogy miert?
Az anyukam nem szereti az en sotet tanyer maniam. Most felesben van, a pasim is hozott. Otthon az fekete-sotet lila volt, es a Mami-szet, mert neki FEHER porcelan jart, utalt masrol enni, hiaba nezett ki jol a kaja.
Legkozelebb ha hazamegyek, a Herendi sutis talcakat hozom el (es az anyam volt olyan tunder, hogy fekete alapu mintat vett nekem).
Szerintem a martir szo ide tokre nem passzol. Talan inkabb onallotlan. De talan csak felos, es mashoz van szokva.
En feltalalom magam, pl. egy hazibuliban is, ha mar folyik szanaszet a hamutarto tartalma, beleteszem az ures chipses zacskoba, es ha nem a mosogato alatt van a kuka, vagy szemmel lathato helyen, megkerdezem hol talalom. Emellett szamomra parasztsag csak ugy mas emberek szekrenyeben beleturkalni, vegignyitogatni (meg hulyeseg is, mert egyszerubb kerdezni) hacsak nem mondjak, hogy szolgaljam ki magam, es minden egyertelmu. Ha csak egy vacak pohar viz kell, es minden zart szekrenyekben van, akkor nem fogok nekiallni elsore kukucskalni mindenhova, hanem felteszem a kerdest, hogy "kaphatnek-e egy pohar vizet". Ha meg soha nem voltam egy lakasban, akkor nem kezdek el korozni, hanem megkerdezem hol a furdo, budi. Ha nem vittem magammal vattakorongot, akkor nem turom fel a szekrenyeket a furdoben a "szolgald ki magad" jegyeben, hanem kerek egyet.
Aki meg ilyen hepcias emiatt, mint te, miert nem mondasz el mindent, mikor vendeg erkezik?
Nekem regen egy ismerosom rendszeresen toltott egy ejszakat abban a varosban, ahol laktam, nalunk szokott aludni. Egy baratom fix vendeg volt sokaig VOLT fesztivalok alatt (kesobb az uj felesegevel egyutt). Couchsurfolos vendegek haromszor voltak nalunk.
Elsore megmutattam hol a kave, tea, tanyer, evoeszkoz, serpenyo, fazek; elmondtam, hogyha sampon, tusfurdo kell, hasznaljak batran, itt a hajszarito; a bagosoknak, hogy hol lehet dohanyozni; van-e egyeb kerdesuk, ha kesobb mas is lenne, tegyek fel batran.
Ha igy inditasz, nem csak annyival, hogy "szolgald ki magad" (ha egyaltalan mondtad), nem lesznek a vendegek olyan esetlenek. Amugy meg ha vengedlato vagy, fel kellene ismerni, hogy valaki bizonytalan, amikor ker valamit, hozzatenni, hogyha legkozelebb kell itt talalod, vegyed, vigyed. Kell-e meg valami mas?
Ennek a tukreben Srcrss kerdese teljesen jogos.
Ilyen agyas a`gyas :D Ilyet se hallottam meg.
Akkor ha meghivlak, uj agynemut kell vennem, nekem csak sotet szurke es sotet lila agymenuim vannak.
:DDDD
Fantasztikus emberek vannak!
Azt én is kikészítem, de ha valakinek nem tetszik az ágynemű színe, akkor válasszon másikat nyugodtan.
Ezt csak azért hoztam példának, mert én ilyen agyas vagyok. Egyszerűen képtelen vagyok sötét színű ágyneműben aludni:DDDD
Pontosan így !
Jó,az ágyneműt èn veszem ki ,és a törölközőket is.
De reggel (ha nálunk alszanak ),kiszolgálják magukat.
De ez csak igen kevés embernek megengedett.
További ajánlott fórumok:
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Szeretem-Nem szeretem!
- Nem szeretem se a cicákat se a kutyákat!!
- Nem szeretem a vendégeket.
- Milyen egyszerűen elkészíthető, mégis ízletes ebéddel várjam a vendégeket? Házavató lesz, kb. 15-20 ember jön!
- Budapest és környéki szállások, ahol átutazó vendégeket is fogadnak