Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Narancslikőrös eper recept

Narancslikőrös eper recept

A Narancslikőrös eper hozzávalói:
60 deka eper
4 evőkanál porcukor
2 vaníliarúd
8 evőkanál narancslikőr


A Narancslikőrös eper elkészítési módja:
A megmosott, csumázott epret papírtörölközőn megszárítgatom, vékony szeletekre vágom és beleszórom egy mélyebb tálba. Mozsárba teszem a porcukrot, hozzáadom a felhasított vaníliarudak tartalmát és összemorzsolom. Ezzel a vaníliás cukorral megszórom az eperszeleteket. Ráöntöm a narancslikőrt és lefedve hűtőbe teszem, hogy néhány óra alatt összeérhessenek az ízek.

Vaníliafagyival vagy édes tejszínhabbal, de akár mindkettővel egyszerre is nagyon finom.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A narancslikőrös eper elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook