Nálatok hány fok van otthon?Hogy bírjátok? (beszélgetés)
Most ezekből az emlegetett hőfokokból kellene egy zsákocskával!!!
Nem rakott el valaki???
Mert ha igen, kinyithatná a zsák száját!!
kint 40, szobában 31, konyhában 34
a fulladás és az ájulás szélén vagyok
28 van itt ebben a szobában.
Lent 26, kint 36 fok van.
Fent zárva majdnem minden ablak, lent meg tárva nyitva. Olyan meleg van még este is itt, hogy ma hajnalban kint aludtam az erkélyen egy pokróccal. Ott meg fáztam hajnali 4kor, mert csak bikini felső meg rövid gatya volt rajtam. Lehet ma is kint alszok, mert itt bent meg nem lehet kibírni.
32 fok
nehezen
30 fok.
Ventilátor megy,ablak nyítva.
Nem tudom, hány fok van, de mi reggel bezártuk az ablakokat és éjszaka és korán reggel szellőztetek, ez kicsit csökkenti a meleget, pedig redőnyünk sincs.
Amikor terhes voltam egész nyáron ez volt, nem ugy mint most, hogy napokig esik.Én ugye nem mentem strandra főleg mert az utolsó idők voltak.Pont nyár végén szültem.Szóval engedtem a kádba langyos vizet és hagytam hogy hüljön ezt a legnagyobb melegben minden nap.Egy gyerek van így utána még szundítani is tudtam.Jó egészséget a kismamáknak!Vigyázzatok ebben a nagy melegben
Aha, csak az én lányom este 8-tól délelőtt 10-ig alszik. :)
Tavaly még meg tudtam oldani, hogy reggel 7-kor mentünk le, mert akkor még nem aludt ilyen jól, de idén egyszerűen nem tudok mit csinálni. 4 körül megyek le vele a full árnyékos játszótérre, azt az 5 perc sétát kibírja! ;)
További ajánlott fórumok:
- Nálatok hány fok van a lakásban?
- Nálatok otthon rendszerint van csoki?
- Nálatok ki otthon a pénzügyes?
- Nálatok számít, hogy ki milyen ruhában van, amikor csak otthon van, és nem megy sehova?
- Nálatok otthon mennyi napközben, ill. éjjel a szobai hőmérséklet?
- Nálatok van otthon "házirend", "szabálykönyv" vagy hasonló?