Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » MVM személyes megkeresés ügyfélazonosítás, adategyeztetés miatt? fórum

MVM személyes megkeresés ügyfélazonosítás, adategyeztetés miatt? (tudásbázis)

21. beszelhet (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2022. aug. 10. 18:16
Kizárt, hogy az MVM munkatársai voltak.
2022. júl. 23. 20:12
Applikációban is szerepel a diktálási időszak is, valamint az éves leolvasás is.
19. Anyagi
2022. júl. 23. 16:27

Mindenkinek köszönöm a hozzászólást!!!

Akkor én most figyelmen kívül hagyom a dolgot!

18. Piroska52 (válaszként erre: 15. - Aszparagusz)
2022. júl. 23. 12:17
Igen itt is, de akkor se csinálhat mást, csak cserél, vagy fényképez.
17. ,zumba (válaszként erre: 15. - Aszparagusz)
2022. júl. 23. 11:04
Gázóra sajnos nálunk is, mert ennek elhelyezésével is játszadoztak: előttünk bekötőknél kint helyezték el, amikor mi bevezettük:lakásba kellett, majd valamikor még később csatlakozóknál szintén kint van. (Családi házak, vidék)
16. bozsu55 (válaszként erre: 11. - Napsugár8)
2022. júl. 23. 10:50
Sikertelen óraleolvasás után dobnak be értesítést, mert ez a nap mindenkinek a számláján szerepel(+ -3 nap),nem árt tudni.
15. aszparagusz (válaszként erre: 8. - Piroska52)
2022. júl. 23. 08:09
A mérő sok esetben a lakáson belül van.
14. aszparagusz (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2022. júl. 23. 08:07

Ilyen nincs.

Ez valami csalás.

13. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2022. júl. 23. 07:52
Nem vagy túlzottan aggódó ez szélhámosság lesz. Bankok nevében még az eredeti felülethez hasonló kamu e-maileket is gyártanak adathalászok.
12. 7962decf87 (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2022. júl. 23. 06:54

Ez képtelenség! Ilyet az MVM nem csinál! Mindig hivatalos levelet, vagy emailt, smst- küldenek ha valamit akaranak. Megjegyzem, nekem még egyiket sem küldtek soha!

Igazuk van az előttem szólóknak!

Én átalányt fizetek, minden évben 1xjönnek leolvasni és lefényképezni az órákat.

Minden alkalommal kiteszik a bejárati ajtóra, (lépcsőházba nem tudnak bejönni, csak ha valakihez felcsengetnek) hogy mikor és hány órakor jönnek, (ahogy Napsugár is írja) akkor kell otthon lenni. Ha valakinek nem jó az időpont, hagynak értesítőt, hogy még 1xjönnek, akkor már tényleg otthon kellene maradni!!

Tehát összefoglalva: Azt a "cédulát" hagyd figyelmen kívűl, mert ez nagyon csúnya átverés!!!

11. Napsugár8 (válaszként erre: 8. - Piroska52)
2022. júl. 23. 05:50
Az óraleolvasásról előre dobnak be értesítőt, azért legyünk itthon, társasháznál pedig a kapura ragasztják, vagy a lépcsőházi falitáblára.
10. Napsugár8 (válaszként erre: 6. - Dzsenniferkata)
2022. júl. 23. 05:47
Így van! Csak most hogy képtelenség elérni az ügyfélszolgálatot telefonon, akkora túlterheltségük az új jogszabályok miatt.
9. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2022. júl. 23. 05:45
Pont most, amikor van nekik éppen elég bajuk a rezsicsökkentés csökkenése miatt. Azt sem tudják, van-e fejük, nemhogy adategyeztetés! Az elmúlt tizenévben egyetlen egyszer sem csináltak ilyet. Pont most jutna az eszükbe?
8. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2022. júl. 22. 20:43

A szelerőnek vagy leolvasónak ahhoz van joga, hogy lecserélje a mérőt, vagy lefényképezze.

Ahhoz hogy bemenjen a lakásba, és számlákat vagy bármi mást nézegessen ahhoz nincs.

Hivatalos értesítést küldenek, vagy telefonálnak ha van valami.

2022. júl. 22. 20:23
Nálunk is voltak MVM-s ügyek, óracsere meg valami igazitás a vezetéken, de a náluk nyilván tartott telefonszámon hivtak illetve küldtek sms-t, miért mikor akarnak jönni, beengedtük, ennyi. De sajátmaguktól nem akarnak bejönni a házba. És volt egyszer egyeztetés is, az telefonon zajlott le, amit Anyagi ír, hogy a náluk nyilvántartrott adatok aktuálisak-e még
2022. júl. 22. 20:19
Beléptem az mvm applikációba, ott ilyesmi nincs, úgyhogy Simplenek igaza van, valaki visszaél az mvm nevével.
2022. júl. 22. 20:14
Hú, lehet hogy ezzel megint rászoruló idős embereket akarnak megvezetni, meglopni. 😡 Senki ne dőljön be ennek.
4. simple (válaszként erre: 2. - Anyagi)
2022. júl. 22. 20:12
Legbiztosabb, ha felhívod az ügyfélszolgálatot telefonon, ha valóban ők voltak, tudni fognak róla.
3. simple (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2022. júl. 22. 20:11
Ez valami kamu lesz. Ha ilyesmi lenne, rendes levelet küldtek volna, vagy e-mail-t, meg azt, hogy menjél be. Azt írták be akarnak menni a lakásba? Ilyen nincs, be ne engedj senkit.
2. Anyagi (válaszként erre: 1. - Anyagi)
2022. júl. 22. 20:11

Mert ez az ember személyesen az ajtó előtt állt, csöngetett és be akart nyilván jönni, mielőtt bedobta a cetlit!

Csak nem voltunk otthon...

2022. júl. 22. 20:09

Kedves Hoxások!

Volt bedobva a postaládánkba egy papír, hogy az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt ügyfél azonosítási és adat frissítési tevékenységet végez és hívjam fel XY munkatársukat.

Más is kapott ilyen félcetlit?

Nem fura, hogy személyesen be akar valaki menni hozzátok és személyes adatokat, igazolványokat, számlákat akar nézegetni, netán másolgatni???

Mert ilyen félcetlit (akár igazolványnak tűnő dolgot) én is tudok bármikor nyomtatni és bemenni vele háztartásokba körülnézni és akár adatot (is) lopni!

És megnéztem a MVM honlapját! Nem találtam semmit ami arra utalt volna, hogy ilyen személyes megkereséses látogatást kezdeményeztek. És arról meg főleg, hogy milyen adatokra kíváncsiak és főleg miért!!!

Vagy túlzottan aggódó vagyok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook