Műkörömépítés alkalmi munkavállalóival? (beszélgetés)
Nem tudom... Én most szeretnék tanulni, csak hát sokba van... A párom gyűjti nekem a pénzt, ő is most kapott munkát....
Remélem neked minden sikerülni fog!!! Szurkolok!!
Pont ez az!! Nem akarom feketén csinálni!! Az egész sulit akarnám én is, de nincs meg a rávalóm... 5 napos van, kb 1 éve van, itt a link, nézd meg, Jó?
Szia!
Kiskönyvvel csak alkalmazott lehetsz.Ha Hivatalosan csinálni szeretnéd vállalkozónak kell lenned vagy valakinek az alkalmazottja.5 napos tanfolyamról még nem is hallottam.Azt hiszem próbálj más megoldást keresni.Jobb lenne ha elvégeznéd az egész sulit.Én vállalkozásban csinálom. Egyre többen elvégzik a tanfolyamot és sajnos feketén csinálják.Én nem igazán örülök ennek.
Sziasztok!! Az én kérdésem elég összetett!! Szeretnék elvégezni egy 5 napos műkörömépítői tanfolyamot, ami oklevelet ad. Sajnos nincs pénzem a 6 hónaposra(180 ezer ft)ami viszont OKJ-s bizit ad.... Szóval a lényeg: alkalmi munkavállalói kiskönyvvel szeretnék magánembereknek építeni körmöket legálisan!!!!! Ilyen van e? Addig szeretném ezt csinálni, míg össze nem jön a pénz az OKJ-s sulira!! Vélemény? Tapasztalatok?
Ha esetleg volna nektek fölösben jegyzet, esetleg emailban küldenétek?? sztiky@gmail.com
Köszike
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok utánanézni, hogy a munkáltatóm valóban bejelent-e alkalmi munkavállalónak?
- Hol lehet kérni, venni...alkalmi munkavállalói kiskönyvet?
- Június közepén visszamennék dolgozni, de csak mint alkalmi munkavállaló...!
- Alkalmi munkavállalással kapcsolatban kérdeznék APEH-ostól vagy aki járatos a témában! Tud valaki segíteni?
- Alkalmi munkavállalás
- Az alkalmi munkavállalói könyvvel szerzett jövedelmet az adóbevallás melyik sorába írjam be?