Mozgás a szülés után... (beszélgetés)
Szia Noncsi.:)
Igen, él még...bár nem vagyunk sokan, de nem baj.:)
Igen, a Duci anno az első babám után jó volt, akkor nagyobb súlyfelesleg volt rajtam, most nekem is kevés volt. Én is Rékázok főleg.:))
2 kg az nagyon szép.:)) Biztos visszanyered, addig még hány kg van hátra???
Szia,
Szülni 75-el mentem, 69 jöttem ki a kórházból, most 67 kg vagyok. Még van rajtam 6-7 kg...majd szépen lassan lemegy. Diétára annyira nem figyelek, jól esik enni.:) De a tornát tartom.:))
Aki még olvassa esetleg. Elkezdtem anno a mozgást, most már napi szinten tornázok Réka DVD-re és futok is heti 3 szor 5 km-t. Szépen fokozatosan el lehet kezdeni szerintem a szülés után sportolni, nekem bevált.
A Kislányom most 14 hetes.:)
Sziasztok,
Azt én is tudom, hogy izomlázam ne legyen legyen, mert megváltozik tőle tejci íze, azért "is" óvatos leszek.:)
dDsulalja köszönöm szépen.:) És azon az 1 héten már tényleg nem múlik, addig is összeszedem ki mit ajánl.:)))
Szia Nonó!
Én itt-ott, mindig olvastalak.
Gratulálok két kislányodhoz. Üdv a klubban:))
Szerintem azon az 1 heten már nem múlik semmi, inkább várd ki.
Én még terhességem alatt találtam a Youtube-on DoctorCathy tornákat, vannak minden testrészre.
Nekem szimpatikus, csak végül mégse csináltam:S
Most meg már 6hónap után, inkább belevágtam a lecsóba:) Billy Blanks-el:)
Dzsuli
Úgy is érzed ha feszítene,kellemetlen lenne a torna,akkor kicsit visszaveszel a tempóból.
Tudod az orvosoknak ez a kötelező mondóka,6 hétig szexmentesség,kímélet:-))
Köszönöm a tanácsokat, akkor az a 6 hét nem is annyira mérvadó...??
Én kérdeztem a dokimat a varratszedésnél, azt mondta, 6 hetet várjam meg.
Magamtól tornázok pár napja, vádli, felsőtest, de mást eddig nem mertem...
Szia!
Anno én is császáros voltam mind kettő gyerekemmel és már 4 hetesen kezdtem még Biró Icával:-)
Szerintem az Alexandra tornákat vesd be akkor,mert ezek nem olyan megerőltetőek.
Vagy igen a Norbi is jó erre a célra.
Én 4 héttel császár után már futottam, ezzel kezdtem, azóta annyi h bringázok is, Én nem szeretem a tornákat.
Nem akadályozott semmiben a császár.
Sziasztok,
5 hetes ma a Kislányom, lassan szeretnék elkezdeni mozogni. A terhességem előtt és alatt is mozogtam, de mindenképpen óvatosan szeretnék belevágni, szépen fokozatosan.
Császáros voltam, így még jobban oda kell figyelnem.
Aki hasonló cipőben járt vagy jár, milyen tornákkal kezdtetek???
Én a Réka tornákat nagyon szeretem, de az még odébb van kicsit, mert az főleg erősítés, szálkásítás, egyenlőre átmozgató torna kellene. Gondoltam a Norbi Duci tréningre, vagy a Réka Kismama torna 1.trim-re is.
További ajánlott fórumok:
- Szülés után újra csinosan
- Császármetszéses szülés után, mire számíthatok?
- Szülés utáni depresszió 2014
- Szülés után ki milyen mozgást alkalmaz vagy alkalmazott ....
- Hallottál már róla, hogy a baba első mozgását figyelembe véve meg lehet saccolni a szülés időpontját?
- Szülés után mennyi idő után lehet újra neki állni tornászni? Izületekenek nem árt meg a korai mozgás?