Mozart-golyók recept

A Mozart-golyók hozzávalói:
20 dkg reszelt étcsokoládé,
20 dkg darált dió,
15 dkg porcukor,
1-2 evőkanál rum,
1 evőkanál sárgabaracklekvár,
1 tojásfehérje.
Közepébe magozott meggy.
Forgatáshoz kókusz.


A Mozart-golyók elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd kis időre hűtőbe tesszük. Nedves kézzel golyókat formázunk úgy, hogy a közepébe egy meggyet teszünk. Kókuszba forgatjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mozart-golyók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.