Most először wellness húsvét lesz. Mikor a férjem... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mi többször szoktunk menni napra, arra pont elég, hogy kiszakadj kicsit a hétköznapok szürkeségéből, de ne ess ki a rutinból.
Persze már mint egy 1 hetes nyaralás, de ennek is meg van a varázsa. Több helyre elmehetsz, többet láthatsz.
Évente többször megyünk 3-4-5 naposra.
Érezzétek jól magatokat:)
Hát ja, tőletek a jó gyógyfürdős wellnessek tényleg messze van. Mi régen jártunk 3-4 napos wellnessre, ez az egy előnye van ebben a régióban élni, kb minden egyforma messze van.
Egyben 2-3-4 akárhány hét az tényleg tök jó, csak ne egy helyen legyen az ember.
2 éjszakásra mi sem megyünk. Első nap délután elfoglalod a szobát, a második nap a teljes nap, a harmadikon meg reggeli után már jöhetsz is haza.
2 heti üdülés nekem már sok. Ha csak "üdülés" van, akkor én az 1 hétre szavazok.
Tőlem nagyon idegenek ezek a 2-3-4 napos üdülések, még a régi 2 heteshez szoktam. Pár napért el sem mennék.
De tudom, a mai fiatalok nemigen engedhetnek meg maguknak 2 hetet egyfolytában. Kár.:((
További ajánlott fórumok:
- Már miért bánnám meg, hogy a férjemmel feküdtem le először, és azóta se voltam mással?
- Első randinak wellness hétvége?
- Elmennétek hajóra dolgozni? Csak wellness munkák. Tapasztalatok is érdekelnek
- Szoktatok menni wellnessezni?
- Mentális wellness
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)