Mondanátok véleményt erről a lépcsőzőgéről légyszi? (beszélgetés)
Formál,izmosít.:D
PL.Én régebben egy női fitness terembe jártam -ott az alkalmazott csaj egész nap lépegetett,és szép,kemény feneke lett:))Erre jó,de nagy fogyásra nem.
Mondjuk a zsírt is égeti,de sokkal kisebb mértékben,mint egy zumba,vagy kangoo edzés-fallabdázás.
Használ,ha napi egy órát taposol rajta,de csak óvatosan vele.
Egyszer béreltem egy ilyen masinát,és naponta több órát meneteltem rajta.A duplájára nőtt a combom,annyira megvastagodott az izmom:O
Valamit rosszul csináltam,mert megmutatták egy edzőteremben,hogyan lehet a feneket formálni.
Kardióedzésre,és nagy fogyásra nem ajánlom a lépcsőzőt-inkább az Ellipszis trénert,vagy a futópadot.Én inkább maradok a tenisznél,és a fallabdánál:DD
És egyébként használ valamit ez a lépcsőzőgép?
Mert a helyszűke miatt engem is foglalkoztat :o)
ha egyáltalán nincs időd mozogni, jobb mint a semmi. Húgom hasonlót használ, este a tv-előtt el lépcsőzget vele fél-egy órát.
Amennyiben bele tudod alkudni az árba a szállítást, megéri.
Volt egy ugyan ilyen szinte, de gyorsan eltört a váza, igaz használtan vettük, és nem tudni mennyit használták. Mi a véleményetek, tartós lehet ez a típusú?
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Te mit tennél?Adj véleményt!
- Légyszi mondjatok véleményt
- Mondanátok erről a combról véleményt? Kell/lehet ebből fogyni?
- A szerencse hozó patkót az ajtóra kell tenni? Miért? Merre kell álljon? U alakba, vagy fordítva. Légyszi írjatok erről..)
- Valaki tud véleményt mondani erről a két szépségszalonról?