Molett menyasszonyok (beszélgetés)
...adok egy linket
Nézz szét benne! Nemcsak menyasszonyi ruhákat találsz, hanem szalagavatókat is. Nagyon dicsérte a gimis oszt.főnőkünk, mert korrekt árakkal a lányokra igazítják a ruhákat is!
Megnéztem a menyasszonyi ruhákat is, szerintem azok is nagyon szépek és talán árban is tetszeni fog neked.
Mi varrattunk, mert nem volt készleten amit akartam. :(
Annó 40-42es méret voltam, de szerencsére a barátnőm a templomi esküvőmre ki tudta bővíteni az eredeti ruhát 46-ra. Igaz 7-év telt el a két dátum között, de ugyanolyan jól nézett ki. :)
Ma is jó rám, legközelebb májusban fogom viselni, tengerparti fogadalom tételre!
Sziasztok!
Idén lesz az esküvőm és tanácstalan vagyok, hogy milyen legyen a menyasszonyi ruhám. Ki hogy oldja meg? Hol vásárol, bérel? Képeket is szívesen látnék. Nem csillagászati áron szeretném ezt a dolgot megoldani, max egy 50 ezerre gondoltam. Köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Alekosz menyasszonyt keres:)
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához?
- Pocisan menyasszonyként
- Elfogadható áron szeretnék menyasszonyi ruhát bérelni vagy venni! Tud valaki segíteni?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..