Mivel lehet eltávolítani, textilről olvadt műanyagot? (tudásbázis)
Nagyon aranyosak vagytok.)
Levágni nem lehet mert könyékben csipkével van összefogva,és onnét tölcsér az újja. Ez az olvadt cuccos pont a tölcsér részen van,és sajnos nagyon vékony rétegnem nyomta rá a vasaló:) Hátt így jártam.Acetont próbáltam,nem segít.Hát a vasaló nem a legjobb barátom. Jártam már úgy hogy végeztem,letettem a deszka tartójára,konektorból kihúz. Aztán rápakoltam ruhákat a deszkára. És hát a férjem Adi...s melegítőalsója bánta. Hozzáért a meleg vasalóhoz.Hátt nem volt boldog tőle. Most visszavágott a sors.)))))))))
És lehetőleg FEHÉR papírral próbálkozz, mert máskét rényomhatod az újságot.
Ha viszkóz, az cellulózból regenerált szál, alacsonyabb hőn olvad, mint gyullad a papír. A kevert szálas, és (poli-akármi), akkor lehet, hogy egybeolvadt szétválaszthatatlanul, de vesztenivalód nincs, szóval psóbált meg amit írtam.
Hőőő, mint megrökönyödés, meg mint megoldás...
Ha pamut vagy len, akkor a szövet vagy kelme gyulladáspontja magasabb, mint a múanyag olvadáshője.
Próbáld meg lefejteni, mintha viasz lenne, ha nem megy, ne feszegesd! Próbáld felszedni úgy, mint a viaszt! Papírt teszel rá, és azon keresztül vasalod. A műanyag nem fogja átitani a papírt mint a viasz, de hasonlóan le lehet szedni.
Sajna ennek lőttek. Próbáld meg lekapirgálni, és hímess a foltra valami mindtát!
Úgyis divatos a kalocsai.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Műköröm eltávolítás
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.