Mivel gyógyítják hivatalosan a HPV vírust? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem cin 1-es leletem volt egy éve, a következő vizsgálatnál minden rendben volt, mostani leletem megint cin 1, két magas kockázatú hpv vírussal. Rengeteg immunerősítőt szedek mióta kiderült, de úgy látszik nincs sok haszna. Most döntés előtt: műtsünk vagy várjak még? Mit gondoltok?
Persze, párodnak is mindenképp adjad, ezek természetes dolgok!
Grapefruitmagolajból olyat vegyél, amiben nincs alkohol!
Lehet kapni DM-ben is például, de a legjobb, ha bioboltba mégy, ott még tanácsot is adnak!
Hivatalosan Isoprinosine nevű immunerősítő gyógyszert szoktak adni.
Immunerősítés a kulcs, szedj grapefruitmag olajat, olajfalevés kapszulát, vagy kolosztrumot.
Védekezzetek óvszerrel!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék Tőletek kérni, a héten kaptam meg a leletemet, hogy kockázatú HPV vírus van a szervezetemben :( A citológiám 2-szer P3 lett!A nőgyógyászom azt mondta, hogy nincs rá konkrét gyógyszert, amit el is hiszem. De valami, gyógyszernek, gyógynövénynek lennie kell, hogy csökkenje az eredményeket, ebben kérném a segítségeteket. Azon gondolkozom, hogy természetgyógyászhoz fordulok, más ötletem nincs, egyenlőre.........Nemi életet lehet élni, védekezés nélkül? Nagyon tudatlan most ehhez, és nem tudom mi tévő legyen, ha valaki tud nekem segíteni, nagyon megköszönném neki!!!Üdv. Judit
Szia,
Látom már rég írtál, de írnék. NEkem most jött meg, hogy HPV gyanús vagyok ,az újabb vizsgálat után 2-3 hét.
Neked mi volt?
Sziasztok!
Rutinvizsgálat során HPV gyanút találtak. Újabb vizsgálat után mennyi idő, míg megmondják, hogy van-e, vagy nincs?
Sziasztok,
nekem is volt, p3. Az orvos nem javasolt semmit, csak annyit, hogy várjak vele 2-3 hónapot, aztán megint menjek szűrésre.
Nagyon megijedtem, és az első dolog amihez nyúltam egy a gyógynövényekről szóló könyv volt. Aztán hónapokon keresztül napi 3x ittam cickafarkfű teát. (Borzalmasan rossz íze volt az elején!) Meg szedtem B**** vitamincseppeket. Mikor legközelebb visszamentem szűrésre - akkor már magándokihoz - semmit nem találtak.
Azóta sem volt semmi, félévente megyek.
Illetve most már van! :) Februárban fog megszületni pici fiacskánk!
Keress rá a hpv centrum szóra és a honlapjukon hallgasd meg a videót.
Ez ellen nincs gyógyszer, csak immunerősítés. A fertőzést csak óvszerrel védheted ki, de még az sem véd minden esetben.
Tehát alacsony és magas kockázatú is volt.:-(
A cervixen volt a hámelváltozás.
Egyetértek azzal, hogy a szervezeten múlik minden.
Egyik sem volt..A műtét előtti utolsó citológiám p4-es volt.Megnéztem,egész pontosan ez van a papíromon:Enyhe fokú (LSIL) HPV.Kifejezett fokú (HSIL) CIN2.Kóros hámelváltozás azonosítható.
Ez előtt is volt már háromszor p3-as eredményem..
Nekem az Isoprinosine nem segített,csak a műtét.
Azóta nem volt gondom.
Az én orvosom a herpesz vírushoz hasonlította,hogy ha jelen is van a szervezetben,nem mindig aktivizálódik,ahogy Miss Jane is írta,a szervezet hol legyőzi,hol visszatér.
Szia!
Isoprinosine-nal szoktak "rásegíteni".
További ajánlott fórumok:
- Apám hivatalosan élettársi kapcsolatban él, ha meghal kinek kell eltemettetni?
- A Dukan diéta alapjai (a hivatalos)
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?
- Van arra bármi jogszabály, ha valaki a saját halálhírét terjeszti, akkor annak mi a hivatalos büntetése?
- Calici vírust mivel lehet itthon gyógyítani? Muszáj orvoshoz mennem?
- Szilveszter estéjén szeretném elvarázsolni a párom, ám a körülmények nem épp kedvezőek, mivel házibuliba vagyunk hivatalosak. Ötlet?