Mit tehetnék, hogy nem legyen balhé? (beszélgetés)
Igen,csakhogy a "béna szitu"-ból füllentés,a füllentésből bizalmatlanság lesz,az pedig katasztrófa egy kapcsolatban.Légy őszinte!
Szerintem...
Semmit!
Elmondod otthon, hogy mi történt, ennyi.
A többi a férjre van bízva.
Sajnos egy puszi is tűnhet csóknak, de ez már egy más dolog, hiszen tiszta a lelkiismereted.
Ha meg csóknak látták, akkor a "lebuktató" gondolkozzék el azon, hogy miért történhetett.
A nők általában érzelmi elhanyagolás miatt csalfák, a férfiak meg.....:))) ..Csak úgy, a génjeikben van.
Tisztelet a kivételnek!;)
Persze, tud mindent. Mármint mikor a barátnőm itthon van, mindig küld, hogy talizzak vele, hogy menjünk ide-oda-amoda:)
A férjem maximálisan megbízik bennem. Legalábbis eddig megbízott:)
A férjem személyesen nem ismeri őket.
Barátnőm X évig Kanadában élt, csak néha jött haza.
Most úgy alakult, hogy február óta van itthon.
AZ ölelésben kb. annyi van: "Hogy gyere ide, Te kis maki!" Ezt Ő közvetíti felém:))
Szóval, talán Ő az egyedüli pasi, aki megölel, megpuszil.
Barátnőm öccsét 5 éves kora óta ismerem.
13 év van közöttünk. (én vagyok az idősebb)
Mindig nagy szeretettel ölelgettük egymást, talán azért, mert sokat dajkiztam a fenekét:D
Kérdés, hogy majd a férj kinek hisz. Főleg, ha balhés a házasság.
Reméljük az "ismerős" nem kapta elő a telefont, és nem fényképezett.. Az már elég durvus lenne!
nem bizti hogy igy volt, lehet hogy rákiabált örömében hogy anna... dejo hogy látlak stb csak mikor látta hogy egy idegen pasival van, ráadásul összeborulva hiszen messziről nem látszik azaz 5 cm ami a puszi és a csok közöt van, akkor lehet hogy zavarba jött és elmenekült:D
és azért biztos hogy közeli ismerős és ellenérdekelt mert ha én ilyet látok és nem maradok ott akkor utána tuti nem hivnám fel az illetőt névtelenül, talán ha a tesomat látnám na őt felhivnám de nem névtelenül és nem fenyegetve hanem csak hogy mizu:D
Szerintem ez az egész eset gusztustalan!
Ha kombinál az illető/zaklató, akkor azért!
Ha meg csók volt,(amit én kétlek) akkor is, mert ki az a paraszt, aki meglát egy férjes asszonyt mással csókolózni, és nem csendben megy tovább, hanem rákabál valakire.
Ez már milyen?!?!?!
NE KOMBINÁLJATOK!
Anna vagyok, Panka tesója:)))
Lehet tényleg ludas vagy és csak kifogást keresel?Bocs kicsúszott.....
De erre is készülj fel azért.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Mit tehetnék, hogy fogyjak?
- Amióta abortuszom volt, minden alkalmat megragadnak a szüleim, hogy a fejemhez dörgöljék, milyen felelőtlen voltam! Mit tehetnék?
- Mit tehetnék az arcommal, hogy összeszedje magát?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Mit tehetnék, hogy ne legyen székrekedésem idegen helyen?