Mit tegyek, hogy valamelyik klikkbe belekerüljek? (beszélgetés)
Ha eddig nem sportoltál akkor kezdj el valamit most. Nem kell versenyszerűen csak hobbi szinten. Ez mindenképpen hangulatjavító lesz és megerősíti az önérzetedet. Ha fizikailag nem vagy abban a helyzetben , hogy mozogj akkor sakkozzál.
Legyél önálló , hogy téged kövessenek .
Amúgy meg kit érdekel, hogy a többiek mivel foglalkoznak , te tanulj jól , azért mentél oda.
A leírásod alapján én is ezt érzem. Sajnálom. Hosszú év elé nézel, kitartás!
Hasonlóképp voltam, de volt néhány osztálytársam, akivel alkalmanként el tudtam beszélgetni. Lányom okosabb: ő feltalálta magát. Olvasott, vagy mással foglalta el magát. Így kevésbé érzékelte a magányt. Idővel meg felfigyeltek rá emiatt. :)
nehéz ügy. Próbálj meg 1-1 szimpatikus emberre "rámenni", ne a csapatba bekerülni próbálkozz. Arra viszont vigyázz, hogy hülyeségekbe bele ne rángassanak ha mégis bekerülsz 1 klikkbe. Ezek a fiatal srácok és a klikkek sok őrültségre képesek (nem éppen pozitÍv értelemben).
Vagy keress online barátokat és mindjárt elviselhetőbb lesz az életed. Lesznek barátaid, csak nem konkrétan az osztályból.
Végzős vagy ? Ezt az utolsó évet féllábon is kibírod ! :)
Azt hittem, lány vagy ! :)
Ez főleg egy női fórum. De a másik nem is írhat ide.
Hajdanán én is elég visszahúzódó voltam. Azért általában volt egy barátnőm, vagy a padtársammal beszélgettünk a szünetben, aztán összebarátkoztunk. Én sosem erőltettem a dolgokat, inkább megfigyeltem, ki milyen természetű. Arra jutottam, hogy iskolába tanulni járok, nem azért, hogy " hülyékkel" barátkozzak.
Hány éves vagy ?
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt?
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- Te hasonlitasz valamelyik ismert emberre?