Mit tegyek, ha zaklató SMS-eket kapok? (tudásbázis)
nálunk kicsit meg volt variálva,
mert,egyszer HÉH-telepet,kirestek,
egyszer meg S,k,t Istvánt,úgyhogy igencsak volt értetlenkedés,
aztán szolgáltatót váltottunk,ezután megszüntek,
na de,mikor a legelső számunk volt,azt titkositani kellett,érdekes módon az első férjem mégis kitudta deriteni,
fura dolgok ezek a teló számok,
Ugyanez ment nálunk is a szülői házban. És volt aki 3-szor is fölhívott, mert nem bírta befogadni az agya, hogy ez már a mi szánunk.
A legemlékezetesebb, amikor bizonyos Csimbóknét kértek rajtunk számon rendszeresen. :D
ugyan ez a helyzet,a vezetékessel is,
minket évekig hivtak más helyett,mert az illető meghalt,és mi kaptuk meg a számot,
igem mozgalmas élete lehetett mert sűrűn keresték,
a mobilnál is megeshet ilyen,
Már én is írtam az elején, hogy lehet újraaktiváltak egy számot.
Hány napig fogod írogatni, hogy blokkolod? Ha akartad volna, már blokkoltad volna. Olyan, mintha kimondottan élveznéd ezt a helyzetet.
Hogy lenne somhez kotve?? Es ha a sim tonkremegy szamot kellene cserelned?
Dehogy van oszekotve.
mert a telefonszámok száma véges. És legtöbbször olyan számot kapsz, ami már valakié volt.
a sim kártya az a fizikai része, a hozzárendelt szám meg a virtuális.
Találkozhattunk már itt olyan kérdéssel is ahol valaki után nyomoztak a telefonszáma alapján.
Csak úgy eszembe jutott a téma kapcsán.😄
Engedd meg légyszíves, hogy tudjam, milyen kapcsolat volt közöttünk.
Másik, majd eldöntöm, megyek-e a rendőrségre, vagy blokkolom a számot, amiről jöttek az sms-ek, és kész.
Miért lett volna valakié a telefonszám? Vettem egy sim-kártyát, és regisztráltam, senkié nem volt előtte a szám. A mobilszaküzletben az eladó is mondta, hogy viszonylag rövid aktiválás után fura, hogy pont egy ismeretlen megtaláljon.
Egyébként igen, a legegyszerűbb, ha blokkolom, és kész.
Ha jól értem, ez egy új telefonszám, ami valamikor valakié volt? Aktiválás után nem sokkal jott a zaklató sms. Ki tudja, hogy már mennyi ideje keringett a "térben " az üzenet.
Nem is neked szól. Mit lovagolsz rajta? Már a 2. hozzászólásban irtam, hogy blokkold
További ajánlott fórumok:
- Ti vissza szoktátok olvasni a régi e-mailes levelezéseiteket, sms-eket? Amik azoktól jöttek, akik fontosak nektek?
- Mit tegyek a zaklatómmal?
- Ápolási segélyt kapok, ha jönnek ellenőrizni és nem vagyok itthon, mit tegyek?
- Úti balesetem volt és az orvos február 25-én adhatja ki a táppénzes papíromat, így nem kapok fizetést, mit tegyek?
- Facebookon elfelejtettem a jelszavam, reseteltem, de nem kapok mailt tőlük. Mit tegyek?
- Mit tegyek? Hónapok óta nem kapok CSED-et. Sem határozatot, sem pénzt.