Mit takar a 4 éves korban történő státusz-vizsgálat? (tudásbázis)
Az jó lesz, mert már kétszer vittem el a lányaimat az ortopédiára, hogy szerintem nem stimmel valami, olyan furcsán futnak, de éppen hogycsak azt nem mondta a doktornő, hogy hülye vagyok... :-(
Talán most egy másik orvos megnézi és hinni fog nekem. Persze nem vagyok szakember, ez csak megérzés, de valahogy tényleg nem jól emelik a lábukat futás közben. Igaz, a lányok nagyon későn tanultak meg járni, 2,5 évesen alig totyogtak.
Sajnos ők egy ideig intézetben éltek és ott nem nagyon foglalkoztak velük.
:) nekem a három éves vizsgálaton súly,hossz mérés fejkörfogat mellkaskörfogat volt.
plusz megnézték a fogait a fütyijét és át tapintotta a belső szerveit meg kaptunk beutalót szemészetre és vizelet vizsgálatra.
Nem volt 3 éves korukban státusz-vizsgálat. 1, illetve 2 éves korban pedig még nem velünk éltek.
A védőnő ma csak futólag említette meg ezt, nem tudtam tőle megkérdezni, ezért is tettem fel itt a kérdést. :-)
Köszönöm a gyors választ! :-)
Készülni kell valamivel előre (pl. reggel ne egyen, ne igyon) vagy csak vinni kell a gyerekeket?
További ajánlott fórumok:
- Elfogadható a sok sírás árán történő nevelés?
- Albérletben történő zárcsere tuladjonos tudta nélkül.
- Vegák, ideiglenesen „húst elhagyók”: fogytatok a hús étrendből történő kiiktatása után? Volt valami áldásos hatása?
- Bankkártyával történő fizetés esetén kérhetnek személyigazolványt?
- Az OTP 1000 forintot von le a nem saját számlára történő pénztári befizetéseknél
- Gépkocsival történő károkozással kapcsolatban biztosításban jártasok, mi lesz ennek a következménye szerintetek?