Mit szóltok a Kate menyasszonyi ruhájához? (beszélgetés)
:) miért milyennek kellet volna lenni?
Majdnem egy év után okafogyott a kérdés.
Az árát mindenképpen elfogadnám.
szakadt, igénytelen. főleg a haja
Botrányosan ronda ruha volt...
A menyasszonyi csokor az ismeretlen katona sírját díszíti... :( Most mutatták a story4-en.
Lehet, hogy az embereknek Kate marad, de nem Lady Kate. :)
Az embereknek akkor is Lady Kate marad, mint ahogy Lady Di...;
pukedlizni meg úgysem lesz rá lehetőség előtte...
Nem, Lady Catherine. Többet hivatalosan nem szólíthatják Kate-nek.
Tetszett, egyszerű volt és szép. Végre nem egy nagyon csicsás, használhatatlan darab volt. Kate pedig szerintem nagyon szép.
Finom csipkének írták, az elhunyt divattervező guru munkáját, aki tovább vitte, ő készítette...
Nekem nagyon tetszett.
Egyszerű és nagyszerű..
Bár az árát elfogadtam volna!
Azt hiszem, ún. "rátűzés".
Tényleg nagyon szép.
Ilyen közel nem mutatták a tv-ben.
aláltam egy közelit mégis:)
[link]
a 3. képen látszik amiről beszéltem. lehet hogy nem hímzés, nem tudom mi. :)
Nagyon bájosak voltak mindketten, Vilmoson az a fiatalos mosoly....annyira emlékeztet az anyukájára....és a menyasszony....olyan fiatalkának tűnt, pedig egyik sem annyira fiatal már....nekem nagyon megható volt őket látni....főleg, hogy a szülők esküvőjét is láttam, meg ahogy felnőttek a gyerekek.....legyenek boldogok....talán nekik sikerül-:))))
Nem volt hímzés. Csak a felsőrész volt csipkéből.
az alján hímzés volt? nem találok róla közeli képet, de amikor láttam egy pillanatra olyan szép volt.:)
Meg is jegyezte az egyik kommentátor, hogy a ruha "viktoriánus hagyomány szellemében" készült
Nagyon szép volt, nem hivalkodó, egyszerű ruha volt szerintem.
viccet félretéve, abszolút hozzá illő volt a ruha. elsőre kicsit snassznak tűnt, de ha jobban megnézte az ember tényleg gyönyörű volt. :)
én, is de szerintem azt mondták hogy yes. :)
mert az a korszak már elmúlt. :)
Azért elgondolkodtató, hogy miért nem valamelyik királyi, főhercegi család sarját veszik el, (akik beleszülettek az arisztokráciába), hiszen van belőlük elég; inkább egy egyszerűbb családból származó "polgári származásút" feleségül...
Szolid, elegáns, amilyennek kell lennie egy hercegnő menyasszonyi ruhájának. Hála Istennek engem nem fognak ilyen ruhába erőltetni :) De az nekem is tetszik, hogy a smink a haj és a köröm szolid.
Egyszerűen arisztokratikus.
gyönyörű... semmi túlcicoma, nincs 120 méter fátyol, fiatalos és mégis elegáns, ami külön tetszik a smink visszafogott, a a manikűr szolid és a csokor... az valami bájos
Tényleg első osztályú
finom, elegáns, nemes anyagokból, saját kívánságait megvalósítva, gyönyörû lett, modern és tradíciót ötvözve, very special!!
Szerintem olyan volt, amilyennek lennie kellett. Elegáns, egyszerű, visszafogott mégis szép és csinos! Sok boldogságot nekik!!!
További ajánlott fórumok: