Mit akar tőlem valójában? (beszélgetős fórum)
Nehéz olyat Kent találni aki belül értékekkel van megtöltve. :S
Vannak akik sosem érnek be,különösen a "mamakedvence"tipusok.A nők szemében kedves,lányosarcú pubikák.:-)
Egy igazi ffi mindíg tudja mit akar:-)
Igazad lehet. De azért ennyi idősen lehet már nem strigulázgatnia kellene.
Mert srtigulát húzni se rossz.:-)
Szomorú ha csak egy strigulát szeretne, az megvolt, de időnként újra és újra megjelenik.
Ne mondj neki semmit . Koránál fogva neki ezt tudnia kell- ene.Ha nem,akkor csak játszott veled egy jót. Nem gondolta komolyan. Az minden korban természetes,ha valaki bejön nekünk,akkor azzal sokat akarunk együtt lenni,márcsak azért is o,hogy minél jobban megismerjük a kiszemeltet,Na meg az újdonság kívánatos is.
Te így is viselkedsz:-) Na de akivel csak egy strigulával többet szeretnénk,azzal mit is akarhatnánk?:-) :-)
Köszönöm a válaszod! :) Igazából sokszor én sem értem magam hova sietek. Talán azért vagyok most ilyen mert még friss a szakítás és belemenekültem más karjaiba, amit nem kellett volna, jobban tettemvolna várok míg kitisztul a fejem. Szerintetek elmondjam neki, hogy ezt gondolom hogy túl gyorsan elkezdtünk találkozni és túl gyors volt a tempó és várnom kellett volna míg tisztán tudok dönteni, és hogy túl hamar elkezdtem ragaszkodni, és hogy ő mit gondol erről?
Szerintem minden a legnagyobb rendben van.Általában így indul egy kapcsolat.Ez a része ,egymás megismerése,kitapasztalása,..és egyebek.Egy kapcsolat eleje mindig izgalmas,és bizonytalan .
Nem is értem mit is vársz tőle,hisz magadban sem vagy még biztos.:))
vagy is velük közös képek
hát kolegáli meg sok lány barátja van róluk, de nekem is vannak fiú barátaim és még sem postolgatom a közös képeket
ha leépíted ne csodálkozz ezen:D
Azóta keresett azt szerette volna hogy nála aludjunk de mondtam neki hogy max valami program a közelben, és elmentünk mozizni utána is rákérdezett de hazajöttem, meg ugye másnap korán keltem. Facebookon postolgat olyan képeket ahol a lány barátaival van. Miért csinálja?
Hát hazahozott, mondtam neki hogy elég sok dolgom lesz a héten, aztán éjjel sms-eztünk, de ő írt utoljára, szóval elvileg én jönnék, de én nem fogom keresni az biztos.
Hogy váltatok el? Majd keres téged?
Szerintem is hagyd egy kicsit, sőt,ha keres ne érj rá azonnal.:)
Szerintetek jól teszem ha eltűnök kicsit? Abból úgy is kiderül hogy keres e vagy sem.
A horoszkópja kos, azt írják náluk elég jellemző, hogy ha valamit megkapnak hamar megunják. :S
Most tudtammeg egyik közös ismerősünktől, hogy mielőtt én megismertem ő már hónapokal azelőtt kiszemelt magának, és jött a rendezvényekre ahol tudta hogy ott vagyok, és még egyszer kérdezte is a közös ismerősünk hogy nem e tetszik nekem de rá sem néztem mert volt akkor barátom és mondtam hogy jah hát engem nem érdekel. De csak nem adta fel jött mindig mindenhova s egyszer elkezdtünk beszélgetni, de nekem addig fel sem tűnt. És annyira jó volt a kommunikáció, nem értem mi a gond most miért nem olyan beszédes, múltkor mikor egész nap együtt lustálkodtunk meg is kérdeztem hogy mi ez a némasági fogadalom? de csak mosolygott és magához húzott. Most akkor találjam ki.
Ez a fura az elején be sem állt a szánk, elég nagydumásak vagyunk mindketten, ezért fura ez a nagy hallgatás mostanában.
Jahh és ne érts mindig egyet, anno mindig azt tettem:D nem mertem a véleményemet kinyílvánítani:)) nem is jöttek össze
Mikor találkoztok, kezdj el komolyabb témákat felhozni... Család, munka,stb ami érdekli... Aztán jön magától ha látja hogy tud veled beszélgetni,..
Nehéz megszólalni! Magamról is tudom, olyan kuka voltam, csak vártam, hogy a srác szóljon...
Ne várd meg, mert így ő sem tud mihez hozzászólni, valami nem világmegváltó dolgot csak ki tudsz nyögni.
Ha nagy a hallgatás, törd meg...bármivel, csak ne némán üljetek egymás mellett. Muszáj beszélgetni.
Igen jól látod a kommunikációban vannak hiányosságok, de nem akarok rátörni azzal hogy beszélgessünk. Hogyan kellene javítanom ezen?
Mennyit szoktatok beszélgetni? Nekem úgy tűnik az egyik probléma a kommunikáció...
További ajánlott fórumok: