Mit ajándékoznál a szerett férfinek? (beszélgetős fórum)
Az én páromnak vannak konkrét kedvencei. Kedvenc festő, kedvenc író, kedvenc sci-fi, stb.
Én ezekkel vagyok tisztában és keresek ezekkel kapcsolatban különleges dolgokat. Például van egy kedvenc rock-bandája, emellett bélyegeket is gyűjt. Szereztem neki kongói bélyegeket, amiken ennek a bizonyos együttesnek a tagjai szerepelnek. De azt majd csak Karácsonyra kapja meg...
Na, szóval így próbálok kreatív lenni. :-)
Mert a párom munkanélküli. Majd ha megint lesz állása, és nekem is meglesz egy normális mennyiségű munkaviszony, akkor majd lesz. :-D
Egyébként ajándékötletekből eddig én még nem igazán mondtam csődöt, mert mindig sikerül meglepnem, nem egyszer el is morzsolt pár könnycseppet, úgy meghatódott... Szóval a gyerek majd a dolgok végén lesz, az lesz a legnagyobb durranás... X-D
Ez a Fujinál van-és gondolom országszerte minden üzletében megtalálhatóak ezek.
Ezekből is van többféle,meg van,amit még nem is írtam:
Egérpad -gumi- ezzel a képpel 2000 Ft
Kispárna huzat ezzel a képpel 2200 Ft
Fényképes kulcstartó ezzel a képpel 590 Ft
Hűtőmágnes ezzel a képpel 990 Ft
Fotógömb szivecskés ezzel a képpel 1290 Ft
Fotógömb hóeséses ezzel a képpel 1290 Ft
Fotógömb csillagos ezzel a képpel 1290
Fotógömb csillámos ezzel a képpel 1290 Ft
Ezek nagyon tetszenek. Főleg a hógömb...
De minden fotószalonban lehet ilyeneket csináltatni? Vagy hol van ez a szalon?
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?