Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mióta a szomszéd elmondta, hogy minden áthallatszik, már... fórum

Mióta a szomszéd elmondta, hogy minden áthallatszik, már... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. semleges (válaszként erre: 7. - Lady Lavender)
nov. 30. 06:04
Szoritok neked, hogy sikerüljön.
12. Egyed Egon (válaszként erre: 3. - Vigyefene)
nov. 30. 03:25
De hülye vagy! 🤣🤣🤣 💛
11. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 03:24
Én egyszer ültem nyáron a hintaágyon, néztem a csillagokat, és a háttérben hatalmas asszonynyögés és visítás ütötte fel a fejét!
nov. 29. 08:12
Gyerekkoromban laktunk ilyen lakásban, ha a szomszéd tüsszentett, akkor mondtuk, hogy egészségére és még meg is köszönte.
9. Teráz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 29. 07:23
Lehet , hogy éppen ez volt a célja❓️🤔
nov. 29. 06:44

Te sose hallottad a szomszédod?

Ott azért már le kellett volna esnie, hogy oda vissza megy a hang.

nov. 29. 01:12

Egy ismerősöm lakott olyan lakásban, ahol olyan nudli gipszkarton volt az elválasztó fal a lakások között(!), hogy àthallatszott az messenger üzenetek pittyenése is. Meg egy polcot sem tudott a falra tenni. Na, az gàz.

Amúgy laktam papír falú házban, a idegenekkel. Ha az van, meg kell szokni. Én is hallom őket, ok is engem. Ilyen helyen senki nem direkt hallgatózik.

Nálam most a keresesnél kikötés, hogy magyar nem lehet. 3lég egymást hallani, nem akarom, hogy értsék, amit az otthoniakkal dumálok.

Ujjak keresztbe, egyes számú jelölttel jövő héten szerződést intezünk. Ha nem, jön a kettes szamú lakást nézni. Ajánlások keresztül mindegyik. Jobban örülnék nekik, mint valakinek, akit az utcáról szalajtottak.

6. Violet18 (válaszként erre: 3. - Vigyefene)
nov. 29. 00:21
Ha csak az ágynak lenne hangja 🙈🤣🤭🤭🤭 engem nem zavar mit hall a szomszéd 🤤🤤
nov. 28. 22:28
Mondd, hogy jajj, de jó, nem vagyok egyedül! :D
4. vigyefene (válaszként erre: 3. - Vigyefene)
nov. 28. 22:10
Hülye.
nov. 28. 22:10

Kefélünk kefélünk nyikorog az ágy

Kedves szomszédom felizgultál már?

nov. 28. 22:02
Sz@r ügy...sokan vagyunk így.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook