Mióta a szomszéd elmondta, hogy minden áthallatszik, már... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Te sose hallottad a szomszédod?
Ott azért már le kellett volna esnie, hogy oda vissza megy a hang.
Egy ismerősöm lakott olyan lakásban, ahol olyan nudli gipszkarton volt az elválasztó fal a lakások között(!), hogy àthallatszott az messenger üzenetek pittyenése is. Meg egy polcot sem tudott a falra tenni. Na, az gàz.
Amúgy laktam papír falú házban, a idegenekkel. Ha az van, meg kell szokni. Én is hallom őket, ok is engem. Ilyen helyen senki nem direkt hallgatózik.
Nálam most a keresesnél kikötés, hogy magyar nem lehet. 3lég egymást hallani, nem akarom, hogy értsék, amit az otthoniakkal dumálok.
Ujjak keresztbe, egyes számú jelölttel jövő héten szerződést intezünk. Ha nem, jön a kettes szamú lakást nézni. Ajánlások keresztül mindegyik. Jobban örülnék nekik, mint valakinek, akit az utcáról szalajtottak.
Kefélünk kefélünk nyikorog az ágy
Kedves szomszédom felizgultál már?
További ajánlott fórumok:
- A két szobát egy ajtó választja el, minden áthallatszik, folyton felébredek
- Amikor a szomszéd már mindenbe is beleköt
- Panelban ha a szembeszomszéd kipakol mindent a folyosóra és felszólítás ellenére sem pakol el, mit lehet tenni?
- A szomszéd, akinek minden baj
- Kutyabalhé! Augusztus eleje óta minden éjjel balhézik a szomszéd kutyája az enyémmel!
- Mit tehetek, ha a szomszéd kutyája minden éjjel, vagy hajnalban felkelti a 2 éves fiamat( és minket is) az ugatásával, vonításával?