Mini stepperről tapasztalatok? (beszélgetés)
Fejpánt a homlokra, pamut póló, kis törölköző, hogy megtöröld az arcodat, ha már izzad:)
Én ezt teszem a tornán:)
Minden csak akkor használ, ha azt rendszeresen használja az ember. Ilyen a torna is. Ha csak havonta egyszer tornázunk, akkor természetesen nincs hatása, de ha hetente 3x, akkor van óhatatlanul.
A steppep ugyan ez, ha csak a cipődet tárolod rajta, akkor nem használ, de ha hetente 3x1 órát használod a célmozgásra, akkor igen.
Szia!
Priviben meg tudnád írni hogy milyen márkájú steppert használsz és mennyiért vetted?
Én is szeretnék de nem tudom milyet vegyek! Állítható a nehézségi fokozat, illetve hogyan végzed a gyakorlatokat?
Kár, hogy közben takarítani nem lehet,
összekötném a kellemest a hasznossal...
Melyik is a kellemes???Hát inkább a takarítás:) Na jó ez nem igaz, mert ha az ember megszokja a rendszeres mozgást, állítólag hiányozni is tud.
Remélem hamarosan megvehetem a stepperrt.
Igen, a zene sem rossz, bár arra még nem próbáltam, de sokan mondják:-)
Nekem azért is praktikusabb itthon edzeni, mert a két kicsi gyerek és az ő elfoglaltságaik mellett nagyon nehéz még arra is időt szakítanom, hogy elmenjek konditerembe. Az még plusz két óra a napból, amíg elmegyek, ott vagyok, hazajövök, zuhi vagy ott vagy itthon. Így meg este, ha letettem őket aludni, berakok valami jó kis filmet és taposok, és kiegészítem még hullahoppkarikával, időnként még combizomerősítővel is. És vége is a filmemnek:-) Így nem az ő idejükből veszek el, hanem a sajátomból és így nyugodtabb a lelkem is:-)
SZIASZTOK!
Nekem nagyon vastag a vádlim szerintetek tudnák a taposóval fogyni belőle???
Sziasztok, nekem is ministepperem van.
Decemberben vettem, eleinte nem nagyon használtam, egyszer, max kétszer egy héten. Január közepe felé kattantam be annyira, hogy szinte minden nap használom. Minimum 40 percet, de ha van időm, akkor egy órát. Nekem is zsíregétsre kell, és az enyém használatijában le van írva, hogy milyen típusú edzéshez hogy kell használni. Az eredmény elég hamar látszott, pár hét múlva már mondták, hogy kisebb lett a fenekem és vékonyabb a combom. Kg-ban és cm-ben is látható a változás.
Én a Decathlonban vettem, errefelé ott volt a legolcsóbb (8000), de láttam a Lidl-ben is 10000ért olyat, aminek a két oldalán karizomerősítők vannak. Én ezt két kis 2 kilós súlyzóval oldom meg taposás közben. De ha jól körbenézel, sokféle van sokféle áron. Nekem olyan van, ami a legegyszerűbb változat, csak a két talp meg egy kis computer (sem helyem, sem pénzem nem volt karos csodákra), de elégedett vagyok vele. A nehézsége nem állítható, de az elején elég nehéz taposni, a bemelegítés alatt jól bele kell lépni, de aztán mintha "bejáratódna", könnyebb taposni, de az nem baj, így csak jól elfáradok, nem pedig kifulladok, és zsírégető tartományban lehet tartani a pulzust, könnyebben lehet játszani a "sebességgel".
Majd írd meg, mire jutottál meg a tapasztalataidat!
Szió!
Örülök,hogy válaszoltál!Gondolom hogy rendszeres használója vagy!
Még feltennék pár kérdést ha nem probléma!
Neked milyen tipusú steppered van,vagyis milyen árkategórában vetted, mire figyeljek oda? Állítható a nehézsége vagy nem?
Minden nap taposol 20-30 percet? Milyen eredményt tapasztalsz? Centiméterben érezted vagy másban is.
Köszönöm előre is a válaszokat.:)
Tanácsot kérnék mini stepper használóktól!
Terveim között szerepel ,hogy veszek egyet.
A kérdésem az lenne hogy gyorsan lépegessek rajta vagy lassan ahoz hogy zsírégető hatása legyen???? Izmot nem szeretnék mert az van.
Tapasztalat?? Mennyi idő múlva van látszata a formálódásnak ha mondjuk minden másnap csinálom félórát?
Köszönöm a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- Mini laptopról mik a tapasztalatok?
- Mini LÜK. Használja valaki, tapasztalatok?
- Mini bike szobakerékpárról van valakinek tapasztalata?
- 7 óra után nincs MINIMAXUNK, tapasztalt más is ilyen problémát?
- Magas fényű világos (fehér) minimál konyhával van tapasztalatotok? ajánlanátok?
- Nokia N97 mini vélemények, tapasztalatok?