Minek kell az autó ablakait besötétíttetni? (tudásbázis)
Mi is elsősorban a gyerekek miatt csináltattuk, de utólag rájöttem hogy sokkal szebb az autó.😊 Nem olyan rossz dolog az, mint gondolod. Bizonylat legyen róla.
a nap sugarzasa miatt/nalunk ez nagy divat es hasznos dolog is.
Én is ellene vtam, ugyan úgy láttam a dolgokat ahogy Te. De most h megcsináltattuk nem bántam meg!!!! Nemtudom h hol akarjátok megcsináltatni, de nekünk csak 18e ft volt műbizonylattal, matricával & 7év garival B oszloptól hátrafelé betörésgátlós, uv szűrős, hővisszaverős. Nálunk az ok: iszonyat fehérbőrű & kékszemű a babánk. Nem tűzheti a nap illetve hunyorog a szemével ha süt a nap. Amióta fent van a fólia azóta nem hunyorog & nem pirul meg a bőre. Nekünk a legsötétebb van, de az választható Be eggyáltalán nem látni be, ki viszont ki látsz. Nem vészes olyan mintha csak kicsit borult lenne az idő. Amúgy ott a műhelyben vannak fóliás autók amibe beülhetsz & megnézheted h neked melyik a legmegfelelőbb. Mi is így választottuk ki. másfél óra alatt kész volt addig sétáltunk. :-)
ha van műbizonylat nem büntet.
Köszönöm a tippet, megemlítettem Neki, de nem volt elragattatva a ötlettől. De sokat érveltem, hogy ha gond lesz az autóval, azt is kell vmiből fizetni, valamint hogy csak pár hónap amíg tűz a nap, arra pedig van feltapasztható napellenző a gyerekeknek is, felesleges rá költeni, utánna hónapokig esik az eső, majd hull a hó, sajnos kevesebb a meleg idő, mint a vacogós.
Nekünk a hátsó és oldalsó szélvédőkön van, és igenis szebb tőle az autó, bár nem ez volt a szempont, hanem hogy a hátul ülő gyereket nem tűzi a nap, és nem is melegszik fel úgy az autó. Tényleg nem olcsó, de szerintem megérte.
Mondd neki, hogy vegyetek házilag felrakható fóliát autós boltban, az sokkal olcsóbb. Mondjuk irtó nagy szívás felrakni és akkor majd tuti meg is bánja, hogy ilyet akart valaha :PPPPP
Engem nem éget. De lehet, hogy üvege is válogatja.. A hondában nem:) egyikben sem ég a kezem, elől:)
Egy barátnőm majdnem elvált a férjétől, mert az minden pénzüket az autók fényezésére költötte. Cserélgette a kocsikat, újítgatta, csicsázta, lényegében kidobott pénz. Még akkor is, amikor az óvodai térítési díjat kellett befizetni, inkább dísztárcsákat vett. Azóta külön kasszán vannak, sokkal nyugodtabb.
Nincs egyetlen felesleges forint sem, csak 3 napra megyün nyaralni, mert nincs (közösen álljuk) szerinte többre pénz. Akkor erre miért van? A gyerekeknek én veszek meg mindig mindent, feladom a számlákat, magam 1 forintot sem tudok félretenni. Ha tudnék, akkor sem ilyen dologra költenék. A család az első.
Ha telik rá, és neki ez a szíve vágya, akkor miért ne csináltassa meg? Mindenkinek van valami amire vágyik, had csinálja, ha ennyire akarja.
Gondolom nem fogtok akkor ettől a pénztől éhen halni.
Amikor meg tényleges baja lesz az autónak, akkor miből akarja javítattni? Bennem ezek vannak, hogy spórolni kell.
Nem érdekli, elmondtam a véleményem, hogy pénzkidobás. szerinte megdolgozott érte és kész.
Rendőr bünteti, megvan adva hány %-ig lehet lesötétítve ami valami igen csekély, szinte alig látható. Ha kikap egy fakabátot aki kekeckedős megbünteti, leszedeti. Plusz a vizsgán se engedik át csak "plusz pénzért"
Akkor beszéljétek meg a dolgot, vázold fel neki, hogy mennyi minden más fontosabb dologra is lehetne költeni.
Felesleges pénzkidobásnak tartom utólag sötétíttetni.Annyival nem jobb, hogy megérné!
Akkor úgy írom, hogy lehetne másra is költeni, spórolni. Itt van mondjuk 3 kisgyerek.
Akkor lehet én vagyok rosszul összerakva, de nekem igenis égeti a kezem a nap, még akkor is ha megy a klíma, és odatűz a nap. :)
Mondjuk hátul nem, ott le van sötétítve, de hátulról nem annyira tudnék vezetni...
mondjuk azért egy lakás ára és egy fóliáztatás nem egy súlycsoport :)) szóval kicsit demagóg a példa, de értem mit akartál mondani:)
Annyit mondott, hogy nem túl sötétre. De akkor is 30.- ft nagyon sok és felesleges kiadás sztem.
Hát szerintem lenne helye annak a pénznek, aki nagy lábakon él, az hagyján, de csak úgy, hogy legyen? amikor saját lakás mondjuk ohne, nem arra kellene inkább gyúrni?
azért kell az autó ablakait besötétíttetni, mert a haveroknak is olyan van, és amúgy is attól menő az autó, még akkor is, ha amúgy suzuki swift. :S
Mennyire akarja besötétíteni? Mert nem lehet levizsgáztatni, ha nagyon sötét. Sínezni lehet, de az ugye más.
Van aki szereti ha nem látnak be, bár manapság divat is. Sok nagyobb terepjárót már alapból lesötétítve tolnak ki a gyárból, merthogy úgy még tekintélyt parancsolóbb..
Klímás az autó, fázni szoktam benne, nem érzek égő érzést. :) Ebben is túlzásokba esik, vacokog az autóban.
De attól még marha forró, amikor üvegen keresztül tűz a nap.
További ajánlott fórumok: