Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen takarót, paplant és ágynemű huzatot érdemes vásárolni? fórum

Milyen takarót, paplant és ágynemű huzatot érdemes vásárolni? (tudásbázis)

2014. máj. 24. 07:57
De saját részre bevált a nem drága CECILIA nagypárna, kispárna, paplan.:))
11. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 1. - Ukatika)
2014. máj. 24. 07:45

Huzatból: krepp, de vigyázat, nem a műszálas, hanem: pamutkrepp!

Paplan: Naturtex-3D lélegző paplan

Párna: nem tudni mit szeretsz, ennek van párnája, de nekem lapos.Ha bírod, jó.

Én sajnos magasan alszom.

10. c9f9b53798 (válaszként erre: 6. - 31bc25d879)
2014. máj. 23. 08:51
Ehhez csatlakozom, nálunk is pamut(vászon) és flanel huzat van csak. Nyáron a vékonyabb pamutok, télen a flanelek.
9. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Ukatika)
2014. máj. 22. 20:31

Nekunk antiallergen paplanunk van, imadom! Parnat ezustszalasat vettem, allitolag az is antibakterialis.

Ezek sztem fontos szempontok (lattam anno az atkakrol egy filmet, waaa)

A negyevszakosok jok, allitolag :)

2014. máj. 22. 20:25
párnának csakis anatómiait vegyél! az nagyon kényelmes
2014. máj. 22. 20:04

Párnából legalább 15 db van itthon, nekem egyik sem kényelmes. Kemény, puha, süpped, fojtogatós, beleizzadok, nem lehet rajta hason aludni, nem lehet oldalt aludni, sehogyan. Inkább kiszórom az ágyból, és fekszek laposan, annál jobb nincs.

Paplan már többesélyes, de leginkább ezek is túl melegek. Csakis pamut huzatot vegyél.

2014. máj. 22. 20:00

Ágyneműhuzatból pamut vagy flanel.

Párnából, paplanból nekem billerbeck van és jó.

2014. máj. 22. 10:26

Gyapjú. Szüleimtől kaptam egy komplett garnitúrát (aranyár): párna, paplan és amit magad alá lehet tenni. Hááát én nem tudtam megszokni, a párnán majd kitörtem a nyakam, amit magam alá tettem, azon folyton csúszkált a lepedő... Édesapám megkapta az egészet, nagyon szereti!:)

A billerbeck párnára kíváncsi leszek, mert vettünk már poliesztér töltetűt és totál összeállt, viszont ezt csomósodás mentesnek hirdették!!! Nyugtával dicsérjük a napot!

2014. máj. 22. 10:23
Egyébként ajánlani tudom a jysket, mert nagy a választék, ha valamivel gond van visszacserélik, és még tudsz mást választani. Azért az sem elhanyagolható szempont.
2014. máj. 22. 10:22

Jyskbe hétvégén vittem vissza kronborg pehelypárnát (három hete vettem), kicseréltettem poliesztér töltetű billerbeckre, a tollak két hét után megszámlálhatatlanul peregtek a párnából:(

Vettünk ott már a nagyobbik gyereknek wellpur párnát(anatómiai), az viszont nagyon jó.

Nyári paplant is vettem most a jyskben, azzal úgy tűnik nincs probléma.

2014. máj. 22. 09:41

Mi a jyskben vettünk 4 évszakos (összepatentolható) papalant. Épp féláras akció volt. Nem bántam meg - párom allergiás, így mindenképp olyat akartunk, ami mosható. Mivel pamut huzatban van, pont nem érdekel, hogy mikroszálas. De simán ki tudom mosni.

Párnából szintén olyan van, aminek nem árt, ha időről időre kimosom. Szerintem a memóriahabos meg az anatómiai a legjobb, dehát kinek mi jön be...

Gyapjúnk is van - anyóstól kaptam. Hát, a kávéfoltot magától nem tisztítja ki. Viszont mosni borzasztó, mert nagyon nehéz lesz, egyedül nem is tudom kiteregetni...

2014. máj. 22. 09:20
Sziasztok, paplanok, takarók, ágyneműk között nagyon nagy a választék, mindenki a saját portékáját dicséri éppen ezért nagyon nehéz dönteni. Azt írják hogy a gyapjú alatt nem izzadsz és saját magát tisztítja, viszont a tollpaplan allergiás tüneteket okoz, és van a műanyag. Mi a véleményetek az Ikea-s termékekről, mondjuk a 4 évszakosról? Nagyon köszönöm a válaszokat :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook