Milyen igazolást fogadnak el, ha fogyatékosságot szeretnék igazoltatni a Felvin? (beszélgetős fórum)
Gondolom jársz orvoshoz, így szakorvostól kérj szakvéleményt, korrajzot, ambuláns lapot, a lényeg írják le milyen az állapota a betegnek jelenleg.
A KKP nem végleges, jövőre le is jár, tehát feltételezhetik, a beteg állapota azóta jobb is lehet, mint a szakvéleménynél.
Mozgás fogyatékos vagyok van orvosszakértői papírom pontosabban kettő, egy összefoglaló és a másik pedig Közlekedőképességi minősítés az elsőt (összefoglalót) szerintem nem fogadják el mert le van írva a Felvi oldalán, hogy összefoglalót nem fogadnak el. A másodikat ( Közlekedőképességi minősítés) viszont nem tudom ide nincs írva, hogy összefogaló hanem: SZAKÉRTŐI BIZOTTSÁG SZAKVÉLEMÉNYE. A bno kódok illetve a személyes adataim is szerepelnek az adott szakértői papírban. Szerintetek ez jó lesz ami fel van töltve? Valaki aki mozgás fogyatékosságot igazoltatott az, hogy igazoltatta?
További ajánlott fórumok:
- Anyukák, akik "különleges" gyermeket nevelnek (tartósan gondozásra szoruló, fogyatékossággal élő kismanók). Beszélgessünk!
- Kinek jár fogyatékossági támogatás?
- Rendőri túlkapások, igazoltatások, büntetések, korrupciók...
- Mit csinál a rendőr, ha esetleg igazoltat és lejárt másfél éve a személyim?
- Szülő otthon tarthatja a gyerkőcöt, megfázás esetén? (..vagy kérik az oviba az orvosi igazolást)
- Testi fogyatékosság kizáró ok egy társkereső hirdetésben?