Milyen fontosságú döntést vitatsz meg a barátaiddal? (beszélgetés)
magam felelőssége, kockázata..ilyenformán sem az előkészítést, sem magát a döntést, sem a konklúziót nem vitatom meg senkivel...a témákat esetleg érintjük..
Általában mindent. Olyan barátaim vannak, akikkel mindent meg tudok beszélni. Van persze tágabb baráti kör, akikkel nem. "Átrágjuk" minden oldalról a dolgot, de a döntés az enyém.
bármilyet. Mivel meghallgatni nem tart semmiből másokat, és megfogadni sem kell feltétlenül a tanácsukat. De több szem ...
A fontos döntéseket nem a barátaimmal vitatom meg, hanem a családtagjaimmal.
Én döntök, de a véleményüket minden esetben kikérem mindenről, ami esetleg nagyobb fejtörést okoz számomra.:)
Na neeeee!
Mindenkinek akadnak barátai!
( De lehet, hogy neked olyan klassz csaj a feleséged, hogy vele vitatod meg a dolgaidat. Nem? )
Egyáltalán nincsenek barátaim!
Semmilyen döntést ,mert én magam döntök mindenben .
Nem igazan szeretem senki velemenyet kikerni a paromen kivul, bar akadhatnak kivetelek. De ha magamra hallgatok, altalaban jol dontok, ha meg megsem, akkor legalabb nem foghatom senkire, csak magamat okolhatom.
Csak ami őket is érinti valamilyen formában.
nincsenek olyan barátaim.
Fontos kérdésekben a családom és a párom véleményére adok, a döntést én hozom meg.
A fontos döntésekben is kikérem a véleményüket
A fontos döntéseimet nem a barátaimmal hanem vagy a családdomal vagy egyedül hozom.
A barátokkal lehet ezekről beszélni,persze nem mindegy milyen barát.De semmi képpen sem hagyom befolyásolni magam.
Nekem is sok baratom van,akikkel jokat lehet dumalni,de igazan fontos donteseket egyedul szoktam meghozni.Persze a tanácsokat meghallgatom,de egyedul dontok.Ha meg a családot erinto dologrol van szo,a párommal dontunk.
Először is leszűkíteném a kört: sok barátom van, akikkel szeretek jókat beszélgetni, de csak két ember van közöttük, akik ténylegesen a bizalmasaim. A tanácsukat szeretem kikérni a fontos kérdésekben is, segít a mérlegelésben, de a döntést mindig én hozom meg.
Milyen fontosságú döntést vitatsz meg a barátaiddal?
További ajánlott fórumok: