Milyen érzés lehet iskolában egy olyan egyénnek, akitől mindenki tart? (beszélgetős fórum)
Na, attól csak az lesz agresszor, aki amúgy is az.
Ismerek rendőrt, aki már kétszer ült nemi erőszakért.
Ismerek nagydarab sportolókat (birkózok, judósok, stb) és köztük nem ismerek agresszort, pedig van amelyik ránézésre annak túnik.
Én is judóztam, de max. szájkaratézok, még soha nem ütöttem meg senkit, és még sosem terrorizáltam senkit.
Amit írt, az teljesen érthetetlen.
Szerintem ő maga sem tudja, hogy mit akar ebből az egészből kihozni...
Szerintem sem írtad értehtően, az agresszív, tökös, magabiztos, vezéregyéniség mind mást takar.
Mitől agresszív, attól, hogy olyan sportot végez, amiben ütnek? Ettől még nem tartanék senkitől...
És ha valaki sosem volt agresszor az iskolában, akkor hogyan tudjon erről bármit is mondani?
Kérdezz egy agresszort!
Nem értem, de semmi meglepő nincs ebben, én sosem értem az ilyen mások lelkének az elemzését.
Most akkor kiről beszélsz? Egy agresszorról vagy egy olyanról, akit bántanak.
Miért érdekel az, hogy magabiztos e valaki?
Ha valaki az, akkor te nem érzed magad annak, vagy ha azt mondjuk, hogy nem az, akkor te úgy érzed, hogy jobb vagy?
Hogy jön ide az osztálytárs?
Nincs jobb dolgod, mint ilyenekkel foglalkozni?
Volt egy osztalytarsam. Sajnos mar csak mult ido. Altalanosban mindenki alázta, bántotta (szavakkal inkabb). Hazassaga se úgy sikerult ahogy kellett volna. 40 eves korara ongyilkos lett. Gondolom, vitte magaval az elszenvedett sérelmeket.
Meg mindig jobb a masik oldalon allni, mint ezen. Áldozat vagy vadász? Inkabb a vadász. Ők tovabb elnek.
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Csúfolódás az iskolában
- Katolikus iskolában kötelezhetnek-e templomba járásra?
- Ilyen lehet egy iskolában?
- 18 éves lányom élettársi kapcsolatban él, iskolában sok hiányzása van, azt szeretném tudni jár-e neki ellátás?
- Lehet-e magántanuló a gyermekem általános iskolában? Mik a feltételek ehhez?