Milyen Auchanban dolgozni pénztárosként? (tudásbázis)
Sz*r. legalábbis a budakalásziban.
De ez is szubjektív. Mindenesetre nem az elégedettség hangján beszélnek az ottaniak...mondjuk az árufeltöltőknek még rosszabb.
Szerintem is menj el, és kérdezz rá mindenre. Az biztos, hogy nem csak részmunkaidős, de délelőtt, délután, biztos váltott műszak van és hétvégén is be kell menni. A próbaidő utánit nem hiszem, ha beválsz és megkedvelnek miért küldenének el.
De nekem sincs tapasztalatom, soha nem dolgoztam pénztárosként.
oppardon<3
de egyébként meg menjél el az interjúra,mert nehogymán' néhány hozzászólóra alapozd a a leendő munkádat
Talán azért mert még nem voltam állásinterjún???
Csak behívtak jövő keddre ezért kérdezem, mert ha nem jók a tapasztalatok nem megyek el feleslegesen!
Nyilván ha lettem volna már, akkor rákérdezek ott.
Egyébként kösz de nem felesleges fejmosást kértem, hanem véleményeket egy munkakörről,amiről mint látom neked nem sok van!
remélem, hogy megtalálod a számításaid, mert nekem gőzöm nincsen róla
viszont nem értem, hogy az interjún miért nem tájékozódtál alapvető dolgokról?
miért utólag kérdezősködik az ember?, ugye, hogy ugye?
További ajánlott fórumok:
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Segítség! Milyen ruhában kell dolgoznia egy jogi asszisztensnek?
- Ki volt már tesztíráson Cora áruházban? Milyen feladatok vannak? Holnap reggel 10-re megyek tesztet írni. Pénztárosi állásra hívtak.
- Mennyi a bér az Auchanban 4 vagy 6 órás pénztárosként?
- Fehérvári Auchanban milyen formára összelapított alu sörösdobozokat vesznek át?
- Valaki vett most az Auchanban Disney gyermek pólót? Most láttam az újságban, hogy van. Milyen a minősége?