Milyen a Szülészet-nőgyógyászat a soproni Erzsébet Oktató Kórházban? (beszélgetés)
Szia!
Írtam privát :)
Szia!
Hát gratulálok a babához :) Igen nekem is első baba,nem rég költöztünk 4 hó.Sopronba és még nincs ismerősöm a terhes gondozáson szoktam kismamákkal beszélgetni,ha nincs más dolgom,akkor netezek meg Tv-zek és közbe megöl az unalom :((
Hát igen! Hallok ilyet is, meg olyat is. Bár szerencsére eddig többségében dicsérték. Viszont azt meg orvostól hallottam, hogy most az új igazgató óta rosszabb lett a helyzet :S
Én január 17-re vagyok kiírva:) Első baba lesz és nem is terveztük, úgy hogy dupla izgalom :) Neked is első baba?
Szia Adri!
Talán most mát beindul a forum! :)
Én
március 3-ra vagyok kiírva!Jó lenne többet tudni a kórházról!és te mikorra várod???
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve kérem írjon!!Köszi :)
Sziasztok!!!!
Még mindig kíváncsian várom a hozzászólásokat!!!! :)
Sziasztok!!
Várom mindenki véleményét,aki a soproni kórházban szült!!!Milyenek a körülmények,hogy zajlanak az események???Egy érdeklődő kismama vagyok,aki most 9+4 napos terhes és szeretnék több mindent megtudni a Kórházról!!Légyszi segítsetek!!Köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen a szülészet a jászberényi kórházban? Mik a tapasztalatok?
- Soproni Erzsébet Kórház - szülészet vélemények
- Szült valaki a soproni kórházban?Mik a vélemények?
- Tudtok nekem orvost ajánlani a Bajcsy-Zsilinszky kórházban? Milyen a szülészeti osztály?
- HSG vizsgálat a Soproni Kórházban
- Mik a tapasztalatok a soproni kórházban történő orrmandula műtétről?