Milyen a közlekedés Gyömrőről Pestre? (tudásbázis)
Nincs messze. Mondjuk a sínek sem. Ez van Gyömrő és Maglód között a vasárnapi piac mellett.
A Liget lakópark az az állomástól mennyire van?
Ja így értem. Az én munkahelyem téríti szerencsére. Szerintem a férjemé is.
Sok embertől hallom,hogy vidéken olcsóbb az élet. Éltem Pesten ott születtem sokkal olcsóbb volt minden egymást érik az üzletek van konkurens ezért nincsenek az árak az egekben. A közművek sem olcsóbbak, ha elromlik valami Pestről jön a szezerelő és a munkába járás is a háromszorosa.
Nem erről van szó. Amikor elmegyek megnézni egy álláshirdetést a felkínált bérből levonom a vonat és Pesti bérlet árát (amit természetesen sehol nem térítenek) akkor 30-35ezerért dolgozok egész hónapban sok esetben ezért a pénzért szombatonként is napi 8órában.
Amúgy sajnos így van, mert arra hivatkoznak, hogy késik a vonat, busz, emiatt késel, télen kimarad, nem tudsz bemenni stb :-(
Úgy érted diszkriminálnak amiatt, mert nem Pesten élsz? De hogyan? Emiatt nem vesznek fel? Mondjuk én emiatt nem fogok Pesten megrohadni a panelban az tuti :))
Max hazudok az önéletrajzomban. Ha meg kiderül azt mondom közben költöztünk el. Nem kell nekik mindenről tudni....
Feltéve ha nem olyan részre költözik, ahol közel a vasútállomás :)
Jól látod, mivel nem mond semmit ;)
De nyugodtan gúnyolódhatsz...
Gyömrőn van helyi járat
[link]
jah, bocs, nem nézed meg
Szóval Gyömrőn van helyi járat. Pont.
Sokan bicajoznak az állomásra még télen is .
Van valami helyi busz, ami kijár a vonathoz, de ritka. Igazából a vonat megközelítése van olyan rész, ami gyalog szinte lehetetlen. Kb 1 órás séta ha nem több. Na arról a részről járnak busszal... Szóval hamar rájön az ember, hogy itt autó nélkül elveszik :-(
Új lakópark épült a piac mellett, onnét még a vonat sincs nagyon messze. Nem vagyok Gyömrői de olyan mint máshol régebbi lakóházak, de folyamatosan fejlődik épül-szépül. Minden vasárnap elég nagy piac van. A környező településekről is oda járnak szakorvosi rendelőbe. Jól ellátott város.Tacsko expressz,uszoda,tó strand..... Szomszéd városban Maglódon madaras áruház gyakorlatilag mindent megtalálni. A környéken élek,de ha most kellene döntenem biztos nem költözök el Pestről, mert a munkaerő piacon hatalmas hátrányban vagyok. Elég nagy Gyömrő érdemes rákérdezni az ingatlanosnál az aktuális háznál a vasútállomás távolságára.
...csak bizonyos részeken?
Jesszusom... Egyáltalán ki jár busszal, mikor a vonat sokkal gyorsabb?
Ez annyira gáz amúgy h nincs express járat....
Amúgy a vasútállomás megközelítése Gyömrő különböző részeiről gyalog kb mennyi? Mennyi a max?
Mindenfelé vannak amúgy újszerű házak, vagy
A busz az Örsre kb 1 óra, Rákoskeresztúrig minden fánál megáll.
Szia! Végre használható válasz, köszi!
És a busz menetideje mennyi?
Ha Pestről költözöl jól gondold meg a vonat bérlet 20.000körüli összeg.Sajnos a munkaadók nem szeretnek utazási költséget téríteni. Expressz buszjárat nincs.30percenként csúcsidőben,egyébként óránként. Vonat 1/2 óránként a Keletiből (gyakran késik) Télen esetenként kimarad.
Jó. Akkor ne nézd meg. Nekem 8, sőt 88. Vagy 888.
Nem nézem meg.
Azért kérdezem hogy ne kelljen megnézni. Tapasztalatokra vagyok kiváncsi nem arra ami le van írva ;)
Nézd meg a máv-start meg a volán oldalán.
Vonat hétköznap általában félóránként jár.
Buszról fogalmam sincs.
Ja és milyen gyakran jár a busz/vonat?
Gyertek, polgink a kisvárosi Berlusconi :DD
[link]
Vonattal a Keletibe 35 perc, itt van részletesen:
[link]
Így gondoltam :)
Mennyi idő az út?
Gyömrő melyik részére érdemes költözni, ahol jó a közlekedés? Vasútállomáshoz?
Jár olyan busz ami "express" ha igen, az hol áll meg Gyömrőn?
Busz az Örsre, vonat a Keletibe. Vagy hova gondolod? Úgy általában?
Sziasztok! Tervezzük, hogy Gyömrőre költözzünk, szeretnék infókat gyűjteni, hogy milyen lehetőségek vannak a bejárásra. Busz, vonat honnan-hova mennyi idő az utazás Nektek egy nap, akik bejártok?
Gyömrőiek! Milyen a közlekedés Pestre?
További ajánlott fórumok: